f --> -->

Gopal Singh feat. Sandy Ria Ervinna - Kangen Kasmaran

Chord || Kunci Gitar || Lirik Lagu
(Intro) C  Dm  F G C G

C              F
sepine wengiku iki..
G            C         -G/B
 kelingan marang janji..
Am        Dm    E        Am
janji setyo.. seurip semati..
      F               G
sing mbok ucap.. ndek sore wingi..

(Intro) F  G

C                 F
derese udan ning njobo..
G                C        -G/B
 nggugah kangen ning dodo..
Am          Dm        E         Am
kangen sliramu.. ndek jaman semono..
 F              G            C
urip bareng.. seneng lan rekoso..

(Chorus)
                   F
padange sinar rembulan..
        G
sakwise udan
                  C
kangen iso sesandingan..
    Em       Am
ngrasakke kasmaran..
      A          Dm
nggrentes batin iki..
           G
suwung ati iki..
               C
slirahmu tak enteni..

      C7        F           G
opo kowe uwis lali.. dalane bali..
                      C
opo pancen wis ra ngerti..
   Em        Am
anggonku ngenteni..
  A            Dm
liwat tembang iki..
         G
mugo iso dadi..
             C
tombo kangen ning ati..

(Int.) E Am G F  Fm
       C G F  Dm  Bb  G..

C                 F
derese udan ning njobo..
G                      C  -G/B
 nggugah kangen ning dodo..
Am          Dm        E         Am
kangen sliramu.. ndek jaman semono..
 F              G            C
urip bareng.. seneng lan rekoso..

(Chorus)
                   F
padange sinar rembulan..
        G
sakwise udan
                  C
kangen iso sesandingan..
    Em       Am
ngrasakke kasmaran..
      A          Dm
nggrentes batin iki..
           G
suwung ati iki..
               C
slirahmu tak enteni..

      C7        F           G
opo kowe uwis lali.. dalane bali..
                      C
opo pancen wis ra ngerti..
   Em        Am
anggonku ngenteni..
  A            Dm
liwat tembang iki..
         G
mugo iso dadi..
             C
tombo kangen ning ati..

                   F
padange sinar rembulan..
        G
sakwise udan
                  C
kangen iso sesandingan..
    Em       Am
ngrasakke kasmaran..
      A          Dm
nggrentes batin iki..
           G
suwung ati iki..
               C
slirahmu tak enteni..

      C7        F           G
opo kowe uwis lali.. dalane bali..
                      C
opo pancen wis ra ngerti..
   Em        Am
anggonku ngenteni..
  A            Dm
liwat tembang iki..
         G
mugo iso dadi..
             C        Am
tombo kangen ning ati..

  A           Dm
liwat tembang iki..
         G
mugo iso dadi..
             F        Fm  C
tombo kangen ning ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel