-->

JonoJoni - Jerite Ati

Chord || Kunci Gitar || Lirik Lagu
JonoJoni - Jerite Ati
  F        G          Em      Am
sayang.. rungokno jerite ati iki
    F         G          C
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
  F       G            Em        Am
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
    F          G              C
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

(Intro) F G Em Am
        F G C
        F G Em Am
        F G C..

        F                 G
ning simpang lima kediri iki..
    C      Em       Am
awakmu.. medotke janji
       F                      G
sayang sayang seng ning jero ati
     C       Em      Am
nyatane.. mendustai ati iki..

F       G    Em          Am
 ojo sampek.. koe ninggalne aku
F        G           C
 mergo kowe seng iso ngademke aku
F     G   Em        Am
 ora ono.. seng liyane awakmu
F     G             C
 iki ati tulus gawe atimu..

(Chorus)
  F        G          Em      Am
sayang.. rungokno jerite ati iki
    F         G          C
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
  F       G            Em        Am
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
    F          G              C
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

  F        G          Em      Am
sayang.. rungokno jerite ati iki
    F         G          C
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
  F       G            Em        Am
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
    F          G              C
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

(Int.) Cm... Cm...

F       G    Em          Am
 ojo sampek.. koe ninggalne aku
F        G           C
 mergo kowe seng iso ngademke aku
F     G   Em        Am
 ora ono.. seng liyane awakmu
F     G             C
 iki ati tulus gawe atimu..

(Chorus)
  F        G          Em      Am
sayang.. rungokno jerite ati iki
    F         G          C
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
  F       G            Em        Am
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
    F          G              C
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

  F        G          Em      Am
sayang.. rungokno jerite ati iki
    F         G          C
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
  F       G            Em        Am
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
    F          G              C
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

    F         G                C
aku ra bakal.. iso urip tanpo sliramu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel