-->

Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku

Chord || Kunci Gitar || Lirik Lagu
Intro : F G Em Am
        Dm G….

  C                     G
nangis.. kelingan jaman semono..
 Am                   Em
aku ro kowe.. mlaku bebarengan..
  F                 C
jare kowe bakal tresno..
           Dm            G
nanging saiki.. kari kenangan..

 C                       G
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Am                   Em
nanging saiki nggawe loro atiku..
     F              C
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Dm                    G
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    F    G    Em       Am 
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Dm         G
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            F                      G
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Em                   Am
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 A         Dm            G
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                C C7
 soyo nglunjak ati..

        F                        G
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
        Em              Am
 ning kene aku keloro-loro..
 A      Dm
 kowe tego ninggal lungo..
    G             C
 ikhlas.. aku nerimo..

Musik : F   G     F       G
         hu huu.. haa.. hahaa..
        C Bm Am  Dm  G..

 C                       G
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Am                   Em
nanging saiki nggawe loro atiku..
     F              C
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Dm                    G
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    F    G    Em       Am 
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Dm         G
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            F                      G
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Em                   Am
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 A         Dm            G
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                C C7
 soyo nglunjak ati..

        F                        G
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
         Em             Am
 ning kene aku keloro-loro..
 A      Dm
 kowe tego ninggal lungo..
    G             C
 ikhlas.. aku nerimo..
        Dm
 kowe tego ninggal lungo..
    G             C
 ikhlas.. aku nerimo..

Outro : C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel