f --> -->

Kristian Samiyana - Tugu Angkringan

Chord || Kunci Gitar || Lirik Lagu
Intro : C..F….
        C G/B Em Bb F Fm

C        C7              F
duh Custi.. angin wengi iki sepi..
G                 C      C-G/B
 nggerus rasane tekan ati..
Am                Dm
 firasat opo sing bakal tak lakoni..
      G                    C  G
atiku takon aku pingin ngerti..

C     C7                    F
tekamu.. wes marai nggregel awakku..
G                C
 ono opo kok koe ngejak ketemu
Am               Dm
 jebul tenan koe nyidrani janji..
G               C
 ngelarani ati iki..

         Am             Em
ning monumen iki sing dadi seksi
    F                G 
nalikane aku wis ora iso,
            C  C7
ra iso nduweni.. 

Reff :
            F                   G
 tugu angkringan.. dadi seksi bisu..
     Em                 Am
 nalikane koe medot tresnoku
  A         Dm             G
 opo ra kelingan.. seprono seprene
              C       C7
 awake dewe bebarengan..

             F             G
 trimo ra trimo.. aku kudu nerimo..
          Em              Am
 senajan ati iki keloro loro..
   A          Dm
 koe ninggal aku..
          G                   C
 lungo sakpenakmu nuruti karepmu..

Musik : Am Em F G
        Am Em F G..
                 huu uu..

Reff :
            F                   G
 tugu angkringan.. dadi seksi bisu..
     Em                 Am
 nalikane koe medot tresnoku
  A         Dm             G
 opo ra kelingan.. seprono seprene
              C       C7
 awake dewe bebarengan..

             F             G
 trimo ra trimo.. aku kudu nerimo..
          Em              Am
 senajan ati iki keloro loro..
   A          Dm
 koe ninggal aku..
          G                   C
 lungo sakpenakmu nuruti karepmu..

                 F
 ning dalan ngerangan
              G
 neng tugu angkringan..
     Em            Am
 koe kui uwis lali tenan..
  A          Dm               G
 uwis ra kelingan.. karo janjimu..
          C           Dm
 urip bebarengan.. haaaa..
            G                C
 wis lali tenan.. wis ra kelingan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel