-->

Ilux ID - Kebangeten Caramu

Chord Ilux ID - Kebangeten Caramu || Kunci Gitar Ilux ID - Kebangeten Caramu || Lirik Lagu Ilux ID - Kebangeten Caramu
Ilux ID - Kebangeten Caramu
Ilux ID - Kebangeten Caramu
(Intro) 
C Dm G C
Em Am F G C

 C               Dm
kudu.. tak gowo neng endi..
     G               C
loro ati iki raiso tak tambani..
  Em           Am
sambate atiku percuma nggo awakmu..
        Dm
rabakal mbukak atimu..
 F        G       C
sio sio kabeh perjuanganku..

(Chorus)
              F             G
kebangeten caramu.. ngelarani atiku..
            Em                Am
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
            Dm            G
opo ngene caramu.. ngelarani atiku
                 C               C7
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

             F                  G
kebangeten caramu.. nggawe rusak uripku..
            Em                 Am
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
            Dm             G
kapan lali critane.. kapan lali rupane
             C
yen kowe nyandeng de'e..

(Int.) 
F G Em Am Dm G C

 C                Dm
kudu.. tak gowo neng endi..
     G               C
loro ati iki raiso tak tambani..
  Em           Am
sambate atiku percuma nggo awakmu..
        Dm
rabakal mbukak atimu..
 F        G      C
sio sio kabeh perjuanganku..

(Chorus)
             F              G
kebangeten caramu.. ngelarani atiku..
            Em                 Am
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
           Dm            G
opo ngene caramu.. ngelarani atiku
                C                 C7
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

             F                G
kebangeten caramu.. nggawe rusak uripku..
            Em                 Am
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
           Dm             G
kapan lali critane.. kapan lali rupane
            C
yen kowe nyandeng de'e..
           Dm             G
kapan lali critane.. kapan lali rupane
            C
yen kowe nyandeng de'e..
           Dm             G
kapan lali critane.. kapan lali rupane
            F
yen kowe nyandeng de'e..
  G        C
hu uuu.. nyandeng de'e..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel