f --> -->

Febi Anisa - Balungan Asu

Chord || Kunci Gitar || Lirik Lagu
Intro : Am F C G [4x]

     Am                    F
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
              C                    G
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Am
mbok gondol mlayu
            F
njur mbok lepeh sak penakmu
        C               G
rumangsamu aku balungan asu..

Int. Am F C G
     Am F C G

      Am              F
manis janjimu tak semanis hatimu
          C                     G
reteng ngiwo malah nengen mbelokmu..
      Am               F
sakit hatiku kau campakkan aku
       C                  G
kowe tego mlayu ninggalke aku..

Reff :
      Am                    F
 mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
               C                    G
 mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
         Am
 mbok gondol mlayu
             F
 njur mbok lepeh sak penakmu
         C               G
 rumangsamu aku balungan asu..

Musik : Am.......
        Am.......
        Am F C G
        Am F C G

      Am              F
manis janjimu tak semanis hatimu
          C                     G
reteng ngiwo malah nengen mbelokmu..
      Am               F
sakit hatiku kau campakkan aku
       C                  G
kowe tego mlayu ninggalke aku..

Reff :
      Am                    F
 mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
               C                    G
 mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
         Am
 mbok gondol mlayu
             F
 njur mbok lepeh sak penakmu
         C               G
 rumangsamu aku balungan asu..

      Am                    F
 mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
               C                    G
 mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
         Am
 mbok gondol mlayu
             F
 njur mbok lepeh sak penakmu
         C               G
 rumangsamu aku balungan asu..

      Am                    F
 mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
               C                    G
 mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
         Am
 mbok gondol mlayu
             F
 njur mbok lepeh sak penakmu
         C               G
 rumangsamu aku balungan asu..
          Am
 balungan asu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel