f --> -->

Adella Wulandari - Angel

Chord || Kunci Gitar || Lirik Lagu
(Intro) C CMaj7 C7 F
        Fm Em Am Dm G C

C
angel.. pancen angel
                    F
kahanane ora iso di eyel
Fm            Em
loro.. pancen loro..
Am    Dm                 G
 mertahanke tresno bedo agomo..

C
nangis.. kudu nangis
                        F
netes eluh iki rak uwes uwes..
Fm            Em
lali.. pengen lali..
Am       Dm       G            C     G
 nanging roso iki Gusti sing maringi..

(Chorus)
           F
tulung paringono dalan..
             Em
ben iso urip bebrayan
Am            Dm        G
 senajan bedo corone ndungo..
          C
tujuane siji sing Kuoso

              F
tulung paringono restu..
               Em
nyuwun kalih bapak ibu..
Am             Dm
 mugo tresnaku sing suci..
 G                       C    Csus4 C
iso bareng nganti tekane pati..

(Int.) C Dm Em  Gm A Dm  Fm
       Em Am Dm G C

C
nangis.. kudu nangis
                        F
netes eluh iki rak uwes uwes..
Fm            Em
lali.. pengen lali..
Am       Dm       G            C     G
 nanging roso iki Gusti sing maringi..

(Chorus)
           F
tulung paringono dalan..
             Em
ben iso urip bebrayan
Am            Dm        G
 senajan bedo corone ndungo..
          C
tujuane siji sing Kuoso

              F
tulung paringono restu..
               Em
nyuwun kalih bapak ibu..
Am             Dm
 mugo tresnaku sing suci..
 G                       C
iso bareng nganti tekane pati.. ooh..

              F
mugo tresnaku sing suci..
 G                       C    CMaj7 C7 F
iso bareng nganti tekane pati..

(Outro) Fm Em Am Dm G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel