-->

Xaluna - Ora Ngemis Bali

Chord Xaluna - Ora Ngemis Bali || Kunci Gitar Xaluna - Ora Ngemis Bali || Lirik Lagu Xaluna - Ora Ngemis Bali
Xaluna - Ora Ngemis Bali
Xaluna - Ora Ngemis Bali
Intro : 
F G Em A
Dm G C G

C     Em    Am  G
piye kahananmu saiki..
     F            G
wong seng.. uwes nutup dalan..
        Em    Am
dalanku nggenahke atimu
        Em    Am
dalanku ngerti kahananmu
        Dm           G
ngertio jenengmu isih tak sebut..
           C   G
neng saben dongaku..

C     D
 emanen wektumu..
Bm        Em
 tulung lalekno aku..
Am     Dm
nangismu.. wes ora..
    G   G7
tak rungokke..

C     D
 mesakno atimu..
Bm    Em
 goleko gantiku
       Am
Gusti wes gariske..
 D           G
aku.. kowe.. dewe-dewe..

Reff :
           C       D
 opo salah aku kelingan kowe
     Bm    Em
 aku ra ngemis bali
         Am
 mung perih neng ati
  D      G     G7
 isih teles, durung mari..

             C    D
 nguyak kowe aku menyerah
        Bm  Em
 legowo atiku pasrah
         Am         D
 ku seng susah, kowe seng bungah
      G
 wes yo wes lah..

Musik : 
C D Bm Em E
Am D G D..

    G
wes suwe wektune
kowe ninggal aku budal
 Em
nikah di jodohke
leh ku ngroso setengah modar
Am
rabimu mbiyen
nyisani crito seng rung rampung
  D
kelangan tresnamu
roso ati tansah gempung..

  G
salahku nggon endi
yen aku terus kelingan
  Em
jenenge kenangan
ora cepet bablas ilang
   Am
senadyan jero ati
njalok kowe iso bali
  D
bubar yowes bubar
               C
jaremu aku wes ra berarti..

C     D
 emanen wektumu..
Bm       Em
 tulung lalekno aku..
Am      B
nangismu.. wes ora..
    Em  E
tak rungokke..

C     D
 mesakno atimu..
Bm    Em
 goleko gantiku
       Am
Gusti wes gariske..
 D           G
aku.. kowe.. dewe-dewe..

Reff :
           C       D
 opo salah aku kelingan kowe
     Bm    Em
 aku ra ngemis bali
          Am
 mung perih neng ati
  D      G     G7
 isih teles, durung mari..

             C   D
 nguyak kowe aku menyerah
        Bm  Em
 legowo atiku pasrah
         Am           D
 ku seng susah, kowe seng bungah
      G
 wes yo wes lah..

C  D            Bm     Em
 arepo kowe nangis sak seru-serune
Am     B    Em  E
aku tetep ra milih kowe..
C  D      Bm     Em
 lereno nyikso batinmu saben dino
Am      D       G
ngeleng aku mung nambah loro..

Reff :
           C       D
 opo salah aku kelingan kowe
     Bm    Em
 aku ra ngemis bali
          Am
 mung perih neng ati
  D     G     G7
 isih teles, durung mari..

             C   D
 nguyak kowe aku menyerah
        Bm  Em
 legowo atiku pasrah
         Am         D
 ku seng susah, kowe seng bungah
      G
 wes yo wes lah..

           C       D
 opo salah aku kelingan kowe
 (salah tenan)
     Bm   Em
 aku ra ngemis bali
 (aku wes ro wonge)
          Am
 mung perih neng ati
  D      G    G7
 isih teles, durung mari..
 (tulung rasah bali)

             C    D
 nguyak kowe aku menyerah
 (rasah nguyak aku)
        Bm  Em
 legowo atiku pasrah
 (aku du jodomu)
         Am        D
 ku seng susah, kowe seng bungah
      G
 wes yo wes lah..
 (wes yo wes lah)

Outro :
      Am 
 ku seng susah.. 
           D
 kowe seng bungah..
      G
 wes yo wes lah..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel