-->

Woro Widowati - Ora Luntur

Chord Woro Widowati - Ora Luntur || Kunci Gitar Woro Widowati - Ora Luntur || Lirik Lagu Woro Widowati - Ora Luntur
Woro Widowati - Ora Luntur
Woro Widowati - Ora Luntur
Intro : 
C

                C
loro ati tetep tak tahan..
                Em
nadyan rasane ra karuan..
                   F
mergo aku wis kadung nyaman..
                   G
mergo aku wis kadung sayang..

Int. 
C Em F G..

 C
salah..
               Em
aku ngakoni ki pancen salah..
 F
salah..
                  G
nresnani kowe sing durung pisah..

  C
ngopo..
                 Em
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
  F
cerito..
               G
kowe isih nduweke wong liyo..

    F
ning ce..dakmu..
                         C
kroso adem tentrem jeroning atiku iki..
 F
tangis.. ati..
 Dm                  G
kulo niki kedah kados pundi Gusti..

Reff :
                 C
 loro ati tetep tak tahan..
                 Em
 nadyan rasane ra karuan..
                    F
 mergo aku wis kadung nyaman..
                    G
 mergo aku wis kadung sayang..

                   C
 konco-konco ngarahke mundur..
              Em
 dianggep dekne sedulur..
                F
 tapi tresnoku ora luntur..
                    G
 nganti tekan ku tutup umur..

Musik : 
F G C Em Am Dm..G..

  C
ngopo..
                  Em
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
  F
cerito..
               G
kowe isih nduweke wong liyo..

Reff :
                 C
 loro ati tetep tak tahan..
                Em
 najan rasane ra karuan..
                    F
 mergo aku wis kadung nyaman..
                    G
 mergo aku wis kadung sayang..

                   C
 konco-konco ngarahke mundur..
             Em
 dianggep dekne sedulur..
                F
 tapi tresnoku ora luntur..
                    G
 nganti tekan ku tutup umur..

Outro : 
C Em F G

   F    G       C
nganti.. tekan tutup umur..
     F     G        C
tresnaku.. nganti tutup.. umur..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel