-->

Wegah Cidro - Urip Bebrayan

Chord Wegah Cidro - Urip Bebrayan || Kunci Gitar Wegah Cidro - Urip Bebrayan || Lirik Lagu Wegah Cidro - Urip Bebrayan
Wegah Cidro - Urip Bebrayan
Wegah Cidro - Urip Bebrayan
(Intro) 
C  G Am A Dm G C

C        G        Am
 nalikane aku eling karo kowe..
A     Dm          G      C
sing ono neng ati nganti tekane mati..

F       G
wes suwe ra ketemu,
  Em      Am
terpisah jarak dan waktu
      F
nanging tresnoku
      G      C
yo mung kanggo sliramu..

 C      G      Am
matursuwun sampun nompo aku
A     Dm             G
sampun iso nrimo karo kahananku..
  F        G
senajan aku wong ra nduwe
        Em         Am
nanging kowe ra pernah masalahke
Dm       G       C
sewu siji wong sing koyo kowe..

(Chorus)
F      G      Em      Am
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
     Dm       G   C
saling melengkapi kekurangan..
F     G        Em     Am
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
    Dm         G       C
bakal tak jogo nganti tekane matiku..

(Int.) 
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

  F         G
senajan aku wong ra nduwe
        Em        Am
nanging kowe ra pernah masalahke
 Dm           G     C
matursuwun pun nompo opo anane..

(Chorus)
F      G       Em     Am
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
     Dm      G    C
saling melengkapi kekurangan..
F     G        Em     Am
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
    Dm         G       C
bakal tak jogo nganti tekane matiku..

F      G       Em     Am
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
     Dm      G    C
saling melengkapi kekurangan..
F      G       Em      Am
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
    Dm          G       C
bakal tak jogo nganti tekane matiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel