-->

Wawa Widi - Goro Goro Lanangan

Chord Wawa Widi - Goro Goro Lanangan || Kunci Gitar Wawa Widi - Goro Goro Lanangan || Lirik Lagu Wawa Widi - Goro Goro Lanangan
Wawa Widi - Goro Goro Lanangan
Wawa Widi - Goro Goro Lanangan
Intro :  
Am F G Am
C G F E Am

Am        Dm
tego tenan sliramu..
E          Am 
gawe tatu neng atiku..
Dm                Am
tresno seng neng jero dodo..ku..
   E         Am
sak iki nyekso batinku...

Int. 
F G Am..

 Am      Dm
loro.. rasane atiku..
E           Am
kelingan manis janjimu..
Dm        Am
jarene tresno karo aku..
E        Am
gelem dadi bojoku..

         G
seng tak pikir tresno
    C
malah gawe loro..
Dm
aku kurang opo..
             E
kok aku di pulosoro..

Reff :
    C
 goro goro lanangan..
     G
 aku dadi ra karuan..
      Dm
 awak kuru kepikiran..
      E
 nganti ajur ajuran..

    C
 goro goro lanangan..
     G
 aku uwes dadi korban..
        Dm
 tak bela belani tenan..
      E
 jebule aku kapusan..

Musik : 
Am F G Am
G C G Am 

 Am       Dm
loro.. rasane atiku..
E            Am
kelingan manis janjimu..
Dm         Am
jarene tresno karo aku..
E         Am
gelem dadi bojoku..

         G
seng tak pikir tresno
    C
malah gawe loro..
Dm
aku kurang opo..
             E
kok aku di pulosoro..

Reff :
    C
 goro goro lanangan..
     G
 aku dadi ra karuan..
      Dm
 awak kuru kepikiran..
      E
 nganti ajur ajuran..

    C
 goro goro lanangan..
    G
 aku uwes dadi korban..
        Dm
 tak bela belani tenan..
      E
 jebule aku kapusan..

    C
 goro goro lanangan..
     G
 aku dadi ra karuan..
      Dm
 awak kuru kepikiran..
      E
 nganti ajur ajuran..

    C
 goro goro lanangan..
    G
 aku uwes dadi korban..
        Dm
 tak bela belani tenan..
      E
 jebule aku kapusan..

Outro : 
Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel