-->

Waton Genjreng - Raiso Ro Sliramu

Chord Waton Genjreng - Raiso Ro Sliramu || Kunci Gitar Waton Genjreng - Raiso Ro Sliramu || Lirik Lagu Waton Genjreng - Raiso Ro Sliramu
Waton Genjreng - Raiso Ro Sliramu
Waton Genjreng - Raiso Ro Sliramu
Intro : 
Em Am F G..

C   G     Am    G
na..liko kowe iso.. ngisi..
F    C   Dm    G
atiku iki.. sing.. sepi..
  C    G     Am G
nanging.. tresnoku iki..
 F    C  Dm     G
ora.. tau.. tok rumangsani..

Em
mergo.. kowe wis ono
   Am
sing luwih ning ati
      F
tak lilakke..
     G
bakale ono dalane..

Reff :
 F     G         Em Am
  opo pancen wis takdirku..
 Dm     G      C
  sing raiso ro sliramu..
 F     G        Em Am
  pancen bener omonganmu..
       Dm     G      C
 yen tresnamu ora dinggo awakku..

Musik : 
F G Em Am A
Dm G C..

  F       G
ojo mbok pikir aku..
  Em       Am
ora menghargai tresnamu..
     Dm      G     C
tresno sing tulus seko atimu..

Em
mergo.. kowe wis ono
   Am
sing luwih ning ati
      F
tak lilakke..
    G
bakale ono dalane..

Reff :
 F    G          Em Am
  opo pancen wis takdirku..
 Dm    G       C
  sing raiso ro sliramu..
 F      G       Em Am
  pancen bener omonganmu..
       Dm     G      C
 yen tresnamu ora dinggo awakku..

 F    G      Em Am
  mugo kowe iso nrimo..
 Dm   G         C
  aku gandeng ro wong liyo..
 F    G        Em Am
  ngapurane nggo awakmu..
      Dm     G      C
 yen tresnaku ora dinggo awakmu..
       Dm  G          C
 yen tresnamu.. ora dinggo awakku..
(yen tresnaku.. ora dinggo awakmu..)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel