-->

Vita Alvia feat. Ilux - Langit Bumi Saksine

Chord Vita Alvia feat. Ilux - Langit Bumi Saksine || Kunci Gitar Vita Alvia feat. Ilux - Langit Bumi Saksine || Lirik Lagu Vita Alvia feat. Ilux - Langit Bumi Saksine
Vita Alvia feat. Ilux - Langit Bumi Saksine
Vita Alvia feat. Ilux - Langit Bumi Saksine
(Intro) 
Am  Dm Am
C  Am  C Em Am..

Am         Dm
sing biso sun pahami..
   G              C
riko tego medot taline asmoro..
Am              Dm
sing sanggup sun ngerteni..
   G                   C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F              Dm
 bengen riko ngomong dewek
              E
bakal bareng selawase
               E
nyatane kok nggawe ngene..

F            Dm
 janji urip sampek mati
                E
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
          Am       Dm
langit bumi iki dadi saksine..
         G                 C
welas isun nyang riko sing ono ujunge..
        F            Dm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
         E               Am
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

E       Am       Dm
langit bumi iki dadi saksine..
       G                 C
tuluse welas isun iki nong njero ati..
      F          Dm
masio saiki sing biso dadi siji..
        E            Am
sun pastekno welas iki sampek mati..

(Int.) 
F  C  E  Am A
F  C  E  Am

Am          Dm
sing biso sun pahami..
   G             C
riko tego medot taline asmoro..
Am              Dm
sing sanggup sun ngerteni..
   G                  C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F              Dm
 bengen riko ngomong dewek
              E
bakal bareng selawase
               E
nyatane kok nggawe ngene..

F            Dm
 janji urip sampek mati
               E
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
          Am       Dm
langit bumi iki dadi saksine..
         G                C
welas isun nyang riko sing ono ujunge..
        F            Dm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
         E               Am
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

E       Am        Dm
langit bumi iki dadi saksine..
       G                 C
tuluse welas isun iki nong njero ati..
      F           Dm
masio saiki sing biso dadi siji..
        E            Am
sun pastekno welas iki sampek mati..

(Outro) 
Am  Dm  E  Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel