-->

Vita Alvia - Bojoku Semangatku

Chord Vita Alvia - Bojoku Semangatku || Kunci Gitar Vita Alvia - Bojoku Semangatku || Lirik Lagu Vita Alvia - Bojoku Semangatku
Vita Alvia - Bojoku Semangatku
Vita Alvia - Bojoku Semangatku
Intro : 
F G Em Am
F G C..
F G Em Am
F G C..

   C            F
bojoku wonge ra ngganteng
        Dm         G
ireng mbuseng kileng kileng
         C         F
nanging wani kerjo rekoso
          G    C
sing nggarai aku tresno..

   C           F
bojoku wonge ra gengsi
      Dm      G
kerjo abot di lakoni
         C         F
senajan sibuk tetep gemati
      G        C
tetep eling anak istri..

Reff :
    F      G
 bojoku semangatku
            Em   Am
 sing nggawe bungah atiku
        F           
 kerjo rino wengi 
   G        C
 yo mung kanggo aku..

    F      G
 bojoku semangatku 
        Em    Am
 susah seneng karo aku
        F            
 matur suwun Gusti
   G       F
 sampun di paringi
     G        C
 bojo engkang gemati..

   C            F
bojoku wonge ra ngganteng
        Dm        G
ireng mbuseng kileng kileng
         C        F
nanging wani kerjo rekoso
          G   C
sing nggarai aku tresno..

Musik : 
F G Em Am
F G C..
F G Em Am
F G C..

   C           F
bojoku wonge ra gengsi
      Dm     G
kerjo abot di lakoni
         C         F
senajan sibuk tetep gemati
      G        C
tetep eling anak istri..

Reff :
    F      G
 bojoku semangatku
            Em   Am
 sing nggawe bungah atiku
        F           
 kerjo rino wengi 
   G        C
 yo mung kanggo aku..

    F      G
 bojoku semangatku 
        Em     Am
 susah seneng karo aku
        F            
 matur suwun Gusti
   G       F
 sampun di paringi
     G       C
 bojo engkang gemati..

    F      G
 bojoku semangatku
            Em   Am
 sing nggawe bungah atiku
        F           
 kerjo rino wengi 
   G        C
 yo mung kanggo aku..

    F      G
 bojoku semangatku 
        Em    Am
 susah seneng karo aku
        F            
 matur suwun Gusti
   G       F
 sampun di paringi
     G       C
 bojo engkang gemati..
     G       C
 bojo engkang gemati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel