-->

Vita Alvia - Anjay (Angel Temen Tuturanmu)

Chord Vita Alvia - Anjay (Angel Temen Tuturanmu) || Kunci Gitar Vita Alvia - Anjay (Angel Temen Tuturanmu) || Lirik Lagu Vita Alvia - Anjay (Angel Temen Tuturanmu)
Vita Alvia - Anjay (Angel Temen Tuturanmu)
Vita Alvia - Anjay (Angel Temen Tuturanmu)
       C
tak kandani ora manut
     G
tak omongi ora nurut
 F       G
anjay anjay anjay..
             C
angel temen tuturanmu..

(Intro) 
C G Dm Am G
C G F G..

C    Em
ngel.. angel..
      F      C
angel temen tuturanmu..
C    Em
ngel.. angel..
      F      C
angel temen kandananmu..

Dm      F        C
 sampek meniren rasane lambeku
            G      Dm
kerono sering ngandani awakmu
         F        C
sampek meniren rasane lambeku
               G
nanging kowe seh tetep..
              C       G
seh tetep ora gelem nggugu..

(Chorus)
       C
tak kandani ora manut
     G
tak omongi ora nurut
 Dm         Am  G
kesel, kesel lambeku..

       C
tak kandani ora manut
     G
tak omongi ora nurut
 F      G
anjay anjay anjay..
             C
angel temen tuturanmu..

(Int.) 
Am.. Am..
C G Dm Am G
C G F G..

C    Em
ngel.. angel..
      F      C
angel temen tuturanmu..
C    Em
ngel.. angel..
      F      C
angel temen kandananmu..

Dm      F       C
 sampek meniren rasane lambeku
            G     Dm
kerono sering ngandani awakmu
         F        C
sampek meniren rasane lambeku
              G
nanging kowe seh tetep..
              C      G
seh tetep ora gelem nggugu..

(Chorus)
       C
tak kandani ora manut
     G
tak omongi ora nurut
 Dm        Am  G
kesel, kesel lambeku..

       C
tak kandani ora manut
     G
tak omongi ora nurut
 F       G
anjay anjay anjay..
              C   G
angel temen tuturanmu..

       C
tak kandani ora manut
     G
tak omongi ora nurut
 Dm        Am  G
kesel, kesel lambeku..

       C
tak kandani ora manut
     G
tak omongi ora nurut
 F       G
anjay anjay anjay..
             C
angel temen tuturanmu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel