-->

Toto Rahmadi - Wis Cukup

Chord Toto Rahmadi - Wis Cukup || Kunci Gitar Toto Rahmadi - Wis Cukup || Lirik Lagu Toto Rahmadi - Wis Cukup
Toto Rahmadi - Wis Cukup
Toto Rahmadi - Wis Cukup
C     G       Am
opo.. pancen wis nasibku..
 C7       F
kudu nandang loro..
 Em
weruh kowe
  Dm        G
gandeng ro wong liyo..

Intro : 
C G Am C7
F Em Dm G..

 C     G      Am
kowe.. sing tak anti anti..
    C7       F         
malah mblenjani janji  
   Em
ora ngerteni
   Dm      G
kowe sing tak tresnani..

F  G     C  Am
 nengopo kowe tego..
F
 ngelarani aku
    G
sing wis kadung jero..

Reff :
 C
 wis cukup..
  G     Am  C7
 kowe ngelarani ati..
      F   Em
 cukup semene wae..
        Dm  G
 aku tak lungo wae..

    C
 tak ikhlasno.. 
    G      Am  C7
 yen pancen iki dalane..
    F       Em
 pisahan ro slirahmu..
         Dm  G       C
 senajan loro.. neng njero ati..

Musik : 
C G Am C7
F Em Dm G
C G Am C7
F Em Dm G C G..

C     G      Am
opo.. pancen wis nasibku..
 C7      F
kudu nandang loro..
 Em
weruh kowe
  Dm       G
gandeng ro wong liyo..

 C     G      Am
kowe.. sing tak anti anti..
     C7      F         
malah mblenjani janji  
   Em
ora ngerteni
   Dm      G
kowe sing tak tresnani..

F   G     C  Am
 nengopo kowe tego..
F
 ngelarani aku
    G
sing wis kadung jero..

Reff :
 C
 wis cukup..
  G     Am  C7
 kowe ngelarani ati..
      F    Em
 cukup semene wae..
        Dm   G
 aku tak lungo wae..

    C
 tak ikhlasno.. 
    G     Am  C7
 yen pancen iki dalane..
    F       Em
 pisahan ro slirahmu..
         Dm  G      C  G
 senajan loro.. neng njero ati..

 C
 wis cukup..
  G      Am  C7
 kowe ngelarani ati..
      F   Em
 cukup semene wae..
       Dm   G
 aku tak lungo wae..

    C
 tak ikhlasno.. 
    G     Am  C7
 yen pancen iki dalane..
    F       Em
 pisahan ro slirahmu..
         Dm  G      C
 senajan loro.. neng njero ati..

 G Am  C7
 hii.. hu uu..
    F       Em
 pisahan ro slirahmu..
         Dm  G      C
 senajan loro.. neng njero ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel