-->

The Margondhes - Kalah

Chord The Margondhes - Kalah || Kunci Gitar The Margondhes - Kalah || Lirik Lagu The Margondhes - Kalah
The Margondhes - Kalah
The Margondhes - Kalah
Intro : 
C C7 F Fm G..

 C      C7        F   Fm
ora popo kabeh iki tak tompo..
    Am     D     G
yen kui wes dadi keputusanmu..
    F     C
yen aku kudu kalah
 E      Am      G    F
aku bakal ngalah, sak kalah kalahe..
        G
tak trima tri..makke..

 C     C7      F  Fm
ora ono tibo sing ra loro..
      Am  -G    D     G
mung mergo kowe rung tau ngrasakke..
    F     C
yen aku kudu lungo
 E      Am    G   F
aku wes legowo, mergo kabeh iki
        G
garis sing Kuoso..

Reff :
          C    E
 wes pancen da-lan-ku..
 Am     A
 kudu kuat atiku
        Dm
 senadyan keloro loro
          G
 sing tak roso neng atiku..

      C      E
 kabeh tak li-lak-ke..
    Am -G   D
 tresnaku sing gede
         Dm
 mung mbok sia-siakke
      Fm       G     C G
 mugo kowe ngerti kepiye rasane..

 C      C7      F   Fm
ora popo kabeh iki tak tompo..
    Am     D     G
yen kui wes dadi keputusanmu..
    F     C
yen aku kudu kalah
 E       Am      G    F
aku bakal ngalah, sak kalah kalahe..
        G
tak trima tri..makke..

 C     C7      F Fm
ora ono tibo sing ra loro..
      Am       D      G
mung mergo kowe rung tau ngrasakke..
    F     C
yen aku kudu lungo
 E       Am    G   F
aku wes legowo, mergo kabeh iki
         G
garis sing Kuoso..

Reff :
          C    E
 wes pancen da-lan-ku..
 Am     A
 kudu kuat atiku
        Dm
 senadyan keloro loro
         G
 sing tak roso neng atiku..

     C       E
 kabeh tak li-lak-ke..
    Am -G   D
 tresnaku sing gede
        Dm
 mung mbok sia-siakke
    Fm     G
 mugo kowe ngerti..

          C    E
 wes pancen da-lan-ku..
 Am    A
 kudu kuat atiku
        Dm
 senadyan keloro loro
          G
 sing tak roso neng atiku..

     C      E
 kabeh tak li-lak-ke..
    Am -G   D
 tresnaku sing gede
        Dm
 mung mbok sia-siakke
      Fm       G     Am G F
 mugo kowe ngerti kepiye rasane..
        Am G F
 kepiye rasane..
  G    C 
 kepiye rasane..

Outro : 
C C7 F Fm

 C      C7      F
orapopo kabeh iki tak tompo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel