f --> -->

TEKOMLAKU - Pilihane Wong Tuamu

Chord TEKOMLAKU - Pilihane Wong Tuamu || Kunci Gitar TEKOMLAKU - Pilihane Wong Tuamu || Lirik Lagu TEKOMLAKU - Pilihane Wong Tuamu
TEKOMLAKU - Pilihane Wong Tuamu
TEKOMLAKU - Pilihane Wong Tuamu
Intro : 
C 
F G Em Am
Dm G C..G..

 C      G       Am G
dino wingi nate dadi saksi..
F        G       C
tresnoku sing ngancani uripmu..
    Em            Am
wes tak perjuangke, opo wae tak nehke..
  F             G
nanging kahanane koyo ngene..

  C    G      Am   G
sepurane ora biso diteruske..
 F       G        C
kowe malah lungo ninggalke loro..
 Em             Am
jare dijodohke, marang bapak ibune..
  F    G     C  C7
perih ati ora bakal lali..

Reff :
        F               G
 aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
      Em                 Am
 dudu aku sing mblenjani tresno iki
           Dm               G
 aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo..
                  C  C7
 kepedot restu wong tuo..

          F                   G
 aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
           Em                Am
 amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo
         Dm          G
 lilakno aku.. lakoni tresnamu..
               C
 pilihane wong tuamu..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C G..

  C    G     Am    G
sepurane ora biso diteruske..
 F      G        C
kowe malah lungo ninggalke loro..
 Em              Am
jare dijodohke, marang bapak ibune..
 F     G     C  C7
perih ati ora bakal lali..

Reff :
        F              G
 aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
      Em                Am
 dudu aku sing mblenjani tresno iki
           Dm              G
 aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo..
                 C  C7
 kepedot restu wong tuo..

           F                 G
 aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
           Em               Am
 amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo
        Dm           G
 lilakno aku.. lakoni tresnamu..
             C
 pilihane wong tuamu..

        F              G
 aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
      Em                 Am
 dudu aku sing mblenjani tresno iki
           Dm              G
 aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo..
                  C  C7
 kepedot restu wong tuo..

          F                   G
 aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
           Em              Am
 amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo
        Dm           G
 lilakno aku.. lakoni tresnamu..
              C
 pilihane wong tuamu..
        Dm           G
 lilakno aku.. lakoni tresnamu..
              C
 pilihane wong tuamu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel