-->

Syafa Inema - Wonogiri Mblenjani Janji

Chord Syafa Inema - Wonogiri Mblenjani Janji || Kunci Gitar Syafa Inema - Wonogiri Mblenjani Janji || Lirik Lagu Syafa Inema - Wonogiri Mblenjani Janji
Syafa Inema - Wonogiri Mblenjani Janji
Syafa Inema - Wonogiri Mblenjani Janji
(Intro) 
Am  Em  F G C E
Am  Em  F G C E

C                G
 udan grimis.. ning kutho wonogiri..
      Am
ning lampu merah ponten
        Em
sliramu mblenjani janji..
  F        G      C   Em  Am
pamitmu mangkat kerjo nyatane ngeliyo..
 Dm    G       C
tego.. tresnoku mbok sio-sio..

C               G
 opo wis ra kelingan jaman semono..
   Am
naliko mbiyen kowe nangis
   Em
nyender ning pundakku..
   F     G       C    Em  Am
tak usap eluhmu.. tak tenangno atimu..
    Dm     G       C
cah bagus.. aku kangen sliramu..

(Intro) 
F G C Em Am
Dm G C..

(Chorus)
       Am
nyobo tak kuatne ati
        Em
senajan banyu moto mili..
     F    G        C     E
ning wonogiri kowe mblenjani janji..

  Am
deres banyu moto
       Em
kelingan jaman semono..
    F       G        C    E
sliramu teko nggowo tresno saikine loro..

 Dm      G
yowis mas rapopo..
      C    Em  Am
pesenku jo nganti lali..
 Dm      G      C   E
elingo getun kuwi tibo mburi..

(Int.) 
Am  Em  F G C E
Am  Em  F G C E

C                G
 udan grimis.. ning kutho wonogiri..
      Am
ning lampu merah ponten
        Em
sliramu mblenjani janji..
  F        G      C   Em  Am
pamitmu mangkat kerjo nyatane ngeliyo..
 Dm    G       C
tego.. tresnoku mbok sio-sio..

C               G
 opo wis ra kelingan jaman semono..
  Am
naliko mbiyen kowe nangis
  Em
nyender ning pundakku..
   F     G      C    Em  Am
tak usap eluhmu.. tak tenangno atimu..
    Dm     G      C
cah bagus.. aku kangen sliramu..

(Intro) 
F G C Em Am
Dm G C..

(Chorus)
       Am
nyobo tak kuatne ati
       Em
senajan banyu moto mili..
     F    G       C     E
ning wonogiri kowe mblenjani janji..

  Am
deres banyu moto
       Em
kelingan jaman semono..
   F        G       C      E
sliramu teko nggowo tresno saikine loro..

 Dm      G
yowis mas rapopo..
      C    Em  Am
pesenku jo nganti lali..
 Dm      G       C   E Am
elingo getun kuwi tibo mburi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel