-->

Surya Akbar - Ikhlas Ati

Chord Surya Akbar - Ikhlas Ati || Kunci Gitar Surya Akbar - Ikhlas Ati || Lirik Lagu Surya Akbar - Ikhlas Ati
Surya Akbar - Ikhlas Ati
Surya Akbar - Ikhlas Ati
Intro : 
C G Am Em
F C Dm G..

  C      G
biyen tau ono tresno
    Am      Em
tresnaku marang sliramu
   F    C
saiki gari kenangan
      Dm   G
tresnamu saiki ilang..

Int. 
F G C..

    C      G
tak cobo nglalekke kowe
    Am      Em
lan nompo kasunyatane
     F       C
janjimu kabeh mung palsu
      F     G     C
sak senengmu.. sak bahagiamu..

Int. 
F G C..

    Am     Em
ora tak nggo pikiran..
        F    C
timbang soyo kelaran..
     F
di loske wae
         G     C
Gusti mboten nate sare..

Int. 
F G Em Am
F G C..

Reff :
  F       G      C
 aku tansah.. ikhlas nerimo..
        F       G
 tresno sing tak perjuangke
            C
 jebul mbok siak-siakke..
   F   G
 mugo.. oleh ganti
       Em    Am
 ojo getun tibo mburi
         F     G      C
 wis nglarani.. atiku sing gemati..

Musik : 
F G Em Am
F G C..
F G Em Am
F G C..

    C      G
tak cobo nglalekke kowe
    Am    Em
lan nompo kasunyatane
     F        C
janjimu kabeh mung palsu
      F     G     C
sak senengmu.. sak bahagiamu..

Int. 
F G C..

    Am     Em
ora tak nggo pikiran..
        F    C
timbang soyo kelaran..
    F
di loske wae
         G     C
Gusti mboten nate sare..

Int. 
F G Em Am
F G C..

Reff :
  F       G      C
 aku tansah.. ikhlas nerimo..
        F      G
 tresno sing tak perjuangke
            C
 jebul mbok siak-siakke..
   F   G
 mugo.. oleh ganti
       Em    Am
 ojo getun tibo mburi
         F     G      C
 wis nglarani.. atiku sing gemati..

  F        G      C
 aku tansah.. ikhlas nerimo..
        F       G
 tresno sing tak perjuangke
            C
 jebul mbok siak-siakke..
   F   G
 mugo.. oleh ganti
       Em    Am
 ojo getun tibo mburi
         F     G      C
 wis nglarani.. atiku sing gemati..
         F     G      C
 wis nglarani.. atiku sing gemati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel