-->

Slemanreceh - Ngampet Loro (feat. Rossy)

Chord Slemanreceh - Ngampet Loro (feat. Rossy) || Kunci Gitar Slemanreceh - Ngampet Loro (feat. Rossy) || Lirik Lagu Slemanreceh - Ngampet Loro (feat. Rossy)
Slemanreceh - Ngampet Loro (feat. Rossy)
Slemanreceh - Ngampet Loro (feat. Rossy)
Intro : 
F G C..
Dm E Am..
F..E..

    Am            Dm
wes sue.. aku ngampet loro ati..
    G             C
pengenku.. kowe iso ngerteni..
   F              Dm
rasane.. neng njero ati iki
  E            Am
kepengen.. biso nduweni..

Int. 
F E

       Am           Dm
sampai kapan.. aku kudu koyo ngene..
      G              C
opo pancen.. iki wes dadi dalane..
      F             Dm
mugo sesok.. kowe wani njelaske..
       E             Am
yen kowe bakal milih salah sijine..

Reff :
   F      G      C
 nanging.. aku raiso ngungkapke..
   Dm          E
 mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
   F      G         C
 cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
   Dm              E
 sayang..ku mung kanggo kowe..

Int. 
F#m C# Bm C# F#m
Am E F E..

       Am           Dm
sampai kapan.. aku kudu koyo ngene..
      G             C
opo pancen.. iki wes dadi dalane..
      F             Dm
mugo sesok.. kowe wani njelaske..
       E              Am
yen kowe bakal milih salah sijine..

Reff :
   F     G      C
 nanging.. aku raiso ngungkapke..
   Dm           E
 mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
   F      G        C
 cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
   Dm              E
 sayang..ku mung kanggo kowe..

    F     G      C
 yo mung.. siji dadi panyuwunku..
  Dm          E
 mugo.. awakmu dadi jodoku..
   F    G        C
 sampai.. kapan tetap ku tunggu..
  Dm   G    Am
 jawa..ban kepastianmu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel