-->

Sing Nemu Tombo - Tony Coy Feat. Niam

Chord Sing Nemu Tombo - Tony Coy Feat. Niam || Kunci Gitar Sing Nemu Tombo - Tony Coy Feat. Niam || Lirik Lagu Sing Nemu Tombo - Tony Coy Feat. Niam
Sing Nemu Tombo - Tony Coy Feat. Niam
Sing Nemu Tombo - Tony Coy Feat. Niam
Intro : 
Am..F..G..Am..
Dm..F G Am..

Am         F
bengen riko nyio welas
     G         Am
hang tulus teko njero ati..
Am            F
janji sing arep ninggal welas
   G        Am
nyatane isun riko kiplas..

Dm        Am
tapi pungkase riko saiki
G         Am
teko ngajak mbaleni..
 F     G   Am
haaa.. aaaa.. aaaa..

Reff :
     Am        F
 sepurane sun sing biso..
      G          C
 nyepuro.. kabeh salah riko..
       Am           F
 mergo tatu jangget noring dodo..
      G       C
 seprene.. sing nemu tombo..

           Dm     Am
 sun jaluk riko ngadoho byaen..
       G  Em      Am
 mergo ati sing sanggup maning..

Musik : 
Am..F..G..Am..
Dm..F G Am..

Am         F
bengen riko nyio welas
     G         Am
hang tulus teko njero ati..
Am            F
janji sing arep ninggal welas
   G        Am
nyatane isun riko kiplas..

Dm        Am
tapi pungkase riko saiki
G       Am
teko ngajak mbaleni..
 F     G   Am
haaa.. aaaa.. aaaa..

Reff :
     Am       F
 sepurane sun sing biso..
      G         C
 nyepuro.. kabeh salah riko..
       Am          F
 mergo tatu jangget noring dodo..
      G        C
 seprene.. sing nemu tombo..

     Am       F
 sepurane sun sing biso..
      G          C
 nyepuro.. kabeh salah riko..
       Am           F
 mergo tatu jangget noring dodo..
      G        C
 seprene.. sing nemu tombo..

           Dm     Am
 sun jaluk riko ngadoho byaen..
       G  Em      Am
 mergo ati sing sanggup maning..

Outro : 
Dm..E..Am..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel