-->

Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story

Chord Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story || Kunci Gitar Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story || Lirik Lagu Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story
Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story
Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story
Reff :
 F     G     Em
  saben lewat dalan iki
         Am    Dm
 simpang lima boyolali
     G
 aku kelingan kowe
 C       C7
 sing tak tresnani..

 F    G    Em
  sabendinane ro kowe
       Am     Dm
 ngentekke sore neng kene
     G
 bahagiaku mbiyen
 C
 mung sepele..

Intro : 
F G C G

    C
wis coba tak lalekke
   Am
roso ku dinggo kowe
      F          G
nanging bingung piye carane..

    C
kabeh wis tak lakoni
   Am
ben iso aku lali
   F              G
karo kowe sing tego ngelarani..

Em           Am
ati iki wis kebacut loro..
   Dm      G     C
tego-tegone kowe dolanan roso..

Reff :
 F     G     Em
  saben lewat dalan iki
         Am   Dm
 simpang lima boyolali
     G
 aku kelingan kowe
 C       C7
 sing tak tresnani..

 F    G    Em
  sabendinane ro kowe
        Am     Dm
 ngentekke sore neng kene
     G
 bahagiaku mbiyen
 C
 mung sepele..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C..

Em            Am
ati iki wis kebacut loro..
   Dm      G      C
tego-tegone kowe dolanan roso..

Reff :
 F     G     Em
  saben lewat dalan iki
         Am   Dm
 simpang lima boyolali
     G
 aku kelingan kowe
 C       C7
 sing tak tresnani..

 F    G    Em
  sabendinane ro kowe
        Am     Dm
 ngentekke sore neng kene
     G
 bahagiaku mbiyen
 C
 mung sepele..

 F     G     Em
  saben lewat dalan iki
         Am   Dm
 simpang lima boyolali
     G
 aku kelingan kowe
 C       C7
 sing tak tresnani..

 F    G    Em
  sabendinane ro kowe
       Am     Dm
 ngentekke sore neng kene
     G
 bahagiaku mbiyen
 C
 mung sepele..
 F   G
  bahagiaku mbiyen
 C
 mung sepele..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel