-->

Shinta Gisul - Skip Ora Peduli

Chord Shinta Gisul - Skip Ora Peduli || Kunci Gitar Shinta Gisul - Skip Ora Peduli || Lirik Lagu Shinta Gisul - Skip Ora Peduli
Shinta Gisul - Skip Ora Peduli
Shinta Gisul - Skip Ora Peduli
Intro : 
F G C -G/B Am
F G C..
F..C..Dm G C..
        
C   G   Am Em
aku.. duwe roso..
        F        C
sing ra wani tak omongno..
      Dm     G     C Fm C G
mergo aku sadar aku iki sopo..

C    G
mung.. iso mbatin..
Am   Em
karo dedungo..
 F      C
mugo-mugo kowe..
 Dm      G      C G
bakal iso kroso lan nerimo..

     F        
mung kowe..
     G      C Am
sing ono ning atiku..
    F     G        
ra bakal iso diganti
      F    G
tulong ojo dilarani..

Reff :
       C      G
 ngode kowe ning story..
    Am        G
 berharap kowe ngerti..
      F       C
 la jebule kowe malah..
     Dm   G
 skip ora peduli..

     C      G
 aku mung iso pasrah..
    Am      G
 ra tau kok ngerteni..
      F      C
 mung iso ngelus dodo..
      Dm   G    C
 lan nangis.. saben dino..

Musik : 
F G C -G/B Am
F G C..
F..C..Dm G C..

C    G
mung.. iso mbatin..
Am   Em
karo dedungo..
 F     C
mugo-mugo kowe..
 Dm     G       C G
bakal iso kroso lan nerimo..

    F        
mung kowe..
     G     C Am
sing ono ning atiku..
   F       G        
ra bakal iso diganti
      F    G
tulong ojo dilarani..

Reff :
       C      G
 ngode kowe ning story..
    Am       Em
 berharap kowe ngerti..
      F      C
 la jebule kowe malah..
    Dm    G
 skip ora peduli..

    C      G
 aku mung iso pasrah..
    Am      Em
 ra tau kok ngerteni..
      F       C
 mung iso ngelus dodho..
     Dm    G    C
 lan nangis.. saben dino..

-G    C      G
 ngode kowe ning story..
    Am        Em
 berharap kowe ngerti..
      F      C
 la jebule kowe malah..
     Dm   G
 skip ora peduli..

    C      G
 aku mung iso pasrah..
    Am      Em
 ra tau kok ngerteni..
      F       C
 mung iso ngelus dodo..
     Dm    G    C
 lan nangis.. saben dino..
     Dm
 lan ngenes..
 G               F Fm C
  mergo kowe ra duwe roso..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel