-->

Shinta Gisul - Blenjani Janji (Cover Neverclose)

Chord Shinta Gisul - Blenjani Janji (Cover Neverclose) || Kunci Gitar Shinta Gisul - Blenjani Janji (Cover Neverclose) || Lirik Lagu Shinta Gisul - Blenjani Janji (Cover Neverclose)
Shinta Gisul - Blenjani Janji (Cover Neverclose)
Shinta Gisul - Blenjani Janji (Cover Neverclose)
(Intro) 
F G C Am Dm G C
F G C Am Dm G C..

C                Am
aku sing bingung.. karo omonganmu..
Dm                 G
 aku sing linglung.. karo tingkah polahmu..
C               Am
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
Dm               G
 nyritakke aku.. nyritakke laramu

       Em
aku sing ono ning kene..
      A
ora ngerti kahanane..
    Dm    G     C
ngertiku.. ceritane laramu..

(Chorus)
     F       G
dudu aku sing ngapusi..
        Em       Am
nanging kowe sing mblenjani..
   Dm     G      C
nalikane sliramu ngucap janji..

       F        G
dudu aku sing nggawe loro..
           Em      Am
nanging kowe sing nggawe cidro..
      Dm     G     C
larane atimu jaremu mergo aku..

(Int.) 
Am..
F G C Am Dm G C
F G C Am Dm G C..

C                 Am
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
Dm               G
 nyritakke aku.. nyritakke laramu

       Em
aku sing ono ning kene..
      A
ora ngerti kahanane..
    Dm    G     C
ngertiku.. ceritane laramu..

(Chorus)
     F       G
dudu aku sing ngapusi..
        Em       Am
nanging kowe sing mblenjani..
  Dm     G      C
nalikane sliramu ngucap janji..

       F        G
dudu aku sing nggawe loro..
           Em       Am
nanging kowe sing nggawe cidro..
     Dm     G     C
larane atimu jaremu mergo aku..

     F      G
dudu aku sing ngapusi..
        Em       Am
nanging kowe sing mblenjani..
   Dm    G      C
nalikane sliramu ngucap janji..

        F       G
dudu aku sing nggawe loro..
            Em     Am
nanging kowe sing nggawe cidro..
      Dm    G     C
larane atimu jaremu mergo aku..

(Outro) 
F G C Am Dm G C
F G C Am

      Dm   G          F  Fm F C
larane atimu.. jaremu mergo aku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel