-->

Shinta Gisul - Aku Ngaku Salah

Chord Shinta Gisul - Aku Ngaku Salah || Kunci Gitar Shinta Gisul - Aku Ngaku Salah || Lirik Lagu Shinta Gisul - Aku Ngaku Salah
Shinta Gisul - Aku Ngaku Salah
Shinta Gisul - Aku Ngaku Salah
 Am
jujur aku salah
       Em
yen mbiyene aku bubrah..
 Dm
jujur aku ajur
       E
yen mbiyene aku mundur..

Am
yen pancen atimu
    Em
ora gelem nompo aku
Dm
tresno gari roso
        E
yen wes cidro di tinggal lungo..

(Intro) 
C G Dm G
Em Am F G C..

C      Em
wes kepiye maneh
      Am      G
kabeh iki ra biso dijogo
F            G
tresno sing tak gadang-gadang
    F     G
sak iki malah ilang..

  C    Em
janji setiamu..
        Am      G
ning nyatane ra biso digugu
F        G
roso tresnoku sing gedhe
  F       E
jebule ra di gape..

 G
ora kurang-kurang
         C
anggonku nglabuhi tresnaku
 G
kowe sing tak sayang
   E
jebule malah ilang..

(Chorus)
 Am
jujur aku salah
       Em
yen mbiyene aku bubrah..
 Dm
jujur aku ajur
       E
yen mbiyene aku mundur..

    Am
yen pancen atimu
     Em
ora gelem nompo aku
   Dm
tresno gari roso
        E
yen wes cidro di tinggal lungo..

(Int.) 
Am..
C G Dm G
Em Am F G C..

  C    Em
janji setiamu..
        Am      G
ning nyatane ra biso digugu
F         G
roso tresnoku sing gedhe
   F     E
jebule ra di gape..

 G
ora kurang-kurang
         C
anggonku nglabuhi tresnaku
 G
kowe sing tak sayang
   E
jebule malah ilang..

(Chorus)
 Am
jujur aku salah
      Em
yen mbiyene aku bubrah..
 Dm
jujur aku ajur
       E
yen mbiyene aku mundur..

    Am
yen pancen atimu
     Em
ora gelem nompo aku
   Dm
tresno gari roso
        E               Am
yen wes cidro di tinggal lungo..

 Am
jujur aku salah
       Em
yen mbiyene aku bubrah..
 Dm
jujur aku ajur
       E
yen mbiyene aku mundur..

    Am
yen pancen atimu
     Em
ora gelem nompo aku
  Dm
tresno gari roso
        E               Am
yen wes cidro di tinggal lungo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel