-->

SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem

Chord SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem || Kunci Gitar SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem || Lirik Lagu SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem
SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem
SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem
Intro : 
F G C Am
F G C..
F G C Am
F G C..

C
 kanggo kowe sing tak tresnani
C
 kanggo kowe sing madangi ati
F     G            C
 jo sumelang aku ra bakal ngilang..
F      G
 ibarate motor lanang
C          Am
 atiku wis tak kunci stang
F     G       C
 amung kowe sing tak sayang..

C
 mendunge langit wengi iki
C
 kadung gerimis banyu mberebes mili
F   G            C
 ojo nangis mengko ayumu ilang..
F        G
 aku maju ngarep dewe
C      Am         F
 bab kowe aku sik ndisik dewe
      G    C
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
                F
 sing penting kowe seneng 
   G
 atiku ayem
      C          Am
 atiku tentrem kowe mesam mesem
   F     G
 surga dunia yang nyata
   C
 ndelok kowe bahagia..

            F
 sing penting ngguyu
     G
 aku makin love you
        C           Am
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     F      G      C
 yen susah aku sing dadi bubrah..

Int. 
F G C Am
F G C..

C
 mendunge langit wengi iki
C
 kadung gerimis banyu mberebes mili
F    G           C
 ojo nangis mengko ayumu ilang..
F       G
 aku maju ngarep dewe
C      Am        F
 bab kowe aku sik ndisik dewe
       G    C
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
                F
 sing penting kowe seneng 
   G
 atiku ayem
      C         Am
 atiku tentrem kowe mesam mesem
   F     G
 surga dunia yang nyata
   C
 ndelok kowe bahagia..

            F
 sing penting ngguyu
     G
 aku makin love you
       C           Am
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     F     G      C
 yen susah aku sing dadi bubrah..

Musik : 
F G C Am
F G C..
F G C Am
F G C..

Reff :
                F
 sing penting kowe seneng 
  G
 atiku ayem
     C          Am
 atiku tentrem kowe mesam mesem
   F     G
 surga dunia yang nyata
   C
 ndelok kowe bahagia..

            F
 sing penting ngguyu
     G
 aku makin love you
       C            Am
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
    F      G       C
 yen susah aku sing dadi bubrah..
    F      G       C   Am
 yen susah aku sing dadi bubrah..
       F       G      C
 sing penting kowe seneng aku ayem..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel