-->

Sam Kawe - Malang Santai Sayang

Chord Sam Kawe - Malang Santai Sayang || Kunci Gitar Sam Kawe - Malang Santai Sayang || Lirik Lagu Sam Kawe - Malang Santai Sayang
Sam Kawe - Malang Santai Sayang
Sam Kawe - Malang Santai Sayang
Intro : 
C G Am G
F D G..
E Am C Dm..G..

    C
dek opo kowe wes lali
   F       G
janji katresnanmu wingi
     Dm
sing tok ucapake
    F   G
aku siji-sijine..

Int. 
Dm G

    C    F
dek opo kowe ra eling
  G     C   G/B
jaman sekolahe dewe
  Am    Dm
mlaku gegandengan
   G       C
cangkruk ndek angkringan..

Int. 
Dm G C Am
Dm G C..

Em          Dm
 jembatan suhat siji-sijine
Em          F       G
 saksi katresnan aku.. karo kowe..

Reff :
       C
 yen pancene..
      F     F-Em
 kowe luwih bahagia..
 Dm     G      C    G
 lilo iklas kini kau dengannya..

        C
 wes ben kene..
          F      F-Em
 senadyan perih tak rasakke
      Dm     G      C
 abot entenge tak tanggunge dewe..

Musik : 
Bb F G# G C
Dm Em Fm G..

  C    F
cerito kenangan.. 
G      C
neng kutho malang
 Am     Dm
kowe tego ngilang..
  F
ra masalah..
       G     C
malang santai.. sayang..

Int. 
Dm G C Am
Dm G C..

Em           Dm
 jembatan suhat siji-sijine
Em           F       G
 saksi katresnan aku.. karo kowe..

Reff :
       C
 yen pancene..
      F     F-Em
 kowe luwih bahagia..
 Dm     G     C    G
 lilo iklas kini kau dengannya..

        C
 wes ben kene..
          F      F-Em
 senadyan perih tak rasakke
      Dm       G       C
 abot entenge tak tanggunge dewe..
      Dm       G         C
 abot entenge tak tanggunge.. dewe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel