-->

Saka Praja - Gelang Putih

Chord Saka Praja - Gelang Putih || Kunci Gitar Saka Praja - Gelang Putih || Lirik Lagu Saka Praja - Gelang Putih
Saka Praja - Gelang Putih
Saka Praja - Gelang Putih
(Intro) 
G C  F  Dm  G..

     C
mbok gegem tanganku..
      Am
naliko aku kademen..
        F         G
mbok reh-reh atiku.. naliko nesu..
    F               C
ora gampang ngerteni sikapku..
     Dm
kowe sing slalu ngalah
        G             G/B-C-Dm-G..
senajan awakmu wis sayah..

       C
gelang putihmu iki..
          Am
tak simpen jero lemari..
        F
nanging kenangane..
          G
slalu tak simpen ning ati

    F              C
ora lali.. anggonmu ngabari..
        Dm         G
nanging saiki kowe ora bali..

  Am                Em
ngalem.. sopo saiki sing ngalem..
       F   Dm
nggawe atiku ayem..
         G
turu wae aku ra marem..

  Am                   Em
kangen.. sopo uwong sing ra kangen..
       F              G
krungu tatembanganmu.. ngeridu atiku..

(Chorus)
      C           F
jujur aku.. wegah.. kelangan..
Dm           G     -F
sumpah aku.. kangen tenan..
    Em   Am     Em     Am
tak kuat-kuatke, tak ikhlas-ikhlaske
       Dm
gelang putihku iki..
  F   G        C
tondo.. setio kang suci..

(Int.) 
C  F  Dm  C  A#  G..

  Am                Em
ngalem.. sopo saiki sing ngalem..
       F   Dm
nggawe atiku ayem..
         G
turu wae aku ra marem..

 Am                    Em
kangen.. sopo uwong sing ra kangen..
       F               G
krungu tatembanganmu.. ngeridu atiku..

(Chorus)
      C            F
jujur aku.. wegah.. kelangan..
Dm          G     -F
sumpah aku.. kangen tenan..
    Em   Am     Em     Am
tak kuat-kuatke, tak ikhlas-ikhlaske
       Dm
gelang putihku iki..
  F   G        C
tondo.. setio kang suci..

C F -C/E Dm C G C
                  a..ku putromu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel