-->

Safira Inema - Wegah Rewel

Chord Safira Inema - Wegah Rewel || Kunci Gitar Safira Inema - Wegah Rewel || Lirik Lagu Safira Inema - Wegah Rewel
Safira Inema - Wegah Rewel
Safira Inema - Wegah Rewel
Intro : 
Am F Dm Dm
C F E..
Am F Dm Dm
C F E..
Am

                     Am
yen pancen kowe sayang tenan
         F         Dm
ndang dijaluk dewe mantenan
      Dm      C
ra sah nyawang kahanan
       F           E
dipasrahke jodo mesti tekan..

         Am
yen wis jodoh ra nyawang bondo
      F        Dm
abot enteng ora diroso
     Dm     C
kabeh modale tresno
       F         E
wegah rewel ati mantebno..
     Am
wegah rewel..
       G         E
wegah rewel ati mantebno..

Reff :
                Am
 yen pancen podo sayang..
             Dm
 ojo ono.. roso bimbang..
            G
 pinginku karo kowe..
                C
 iso nyanding.. selawase..
         F
 wis cukup awakmu..
          Dm
 gawe ati berbunga..
        E
 pait manise urip..
         Am
 dilakoni bahagia..

        Am
 wis ra bakal ilang..
                Dm
 cintaku mung kowe sayang..
       G
 ojo nyawang endi-endi..
         G          C
 mantebno mung..aku ning ati
       F
 gawe koco moto jaran..
         Dm
 ra sah nyawang.. mburi
       E
 aku tansah ngenteni..
           E        Am
 ono cincin manggon ning driji..

Musik : 
Am..
Am F Dm Dm
C F E..
Am F Dm Dm
C F E..
Am..

                     Am
yen pancen kowe sayang tenan
         F         Dm
ndang dijaluk dewe mantenan
      Dm      C
ra sah nyawang kahanan
       F           E
dipasrahke jodo mesti tekan..

                       Am
yen wis jodoh ra nyawang bondo
      F        Dm
abot enteng ora diroso
     Dm     C
kabeh modale tresno
       F         E
wegah rewel ati mantebno..
     Am
wegah rewel..
       G         E
wegah rewel ati mantebno..

Reff :
               Am
 yen pancen podo sayang..
              Dm
 ojo ono.. roso bimbang..
            G
 pinginku karo kowe..
                C
 iso nyanding.. selawase..
         F
 wis cukup awakmu..
          Dm
 gawe ati berbunga..
        E
 pait manise urip..
         Am
 dilakoni bahagia..

        Am
 wis ra bakal ilang..
                Dm
 cintaku mung kowe sayang..
       G
 ojo nyawang endi-endi..
         G          C
 mantebno mung..aku ning ati
       F
 gawe koco moto jaran..
         Dm
 ra sah nyawang.. mburi
       E
 aku tansah ngenteni..
           E        Am
 ono cincin manggon ning driji..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel