-->

Safira Inema - Rasane Ati

Chord Safira Inema - Rasane Ati || Kunci Gitar Safira Inema - Rasane Ati || Lirik Lagu Safira Inema - Rasane Ati
Safira Inema - Rasane Ati
Safira Inema - Rasane Ati
(Intro) 
C D G
Em Am D G..

G             C
 rasane.. ning ati iki..
D                   G
 tambah sayang marang awakmu..
Em          Am
 ning njero dadaku iki..
D         G
 amung ono jenengmu..

G              C
 tresnaku marang awakmu..
D                G
 koyo rembulan ing dalu..
Em                Am
 maringi padang ing wengi iki..
D            G
 ilangono roso sepi..

(Chorus)
G            C
 sak tenane aku ra.. biso..
D        G
 ngapusi atiku..
Em              Am
 roso tresno sing ono njero dodo..
D        G
 ora biso sirno..

G               C
 senadyan.. mung biso ngawasi..
D       G
 adem ati iki..
Em              Am
 mugi Gusti tansah welas maringi..
D      G
 kuat ati iki..

(Int.) 
C D G
Em Am D G

G              C
 tresnaku marang awakmu..
D               G
 koyo rembulan ing dalu..
Em                Am
 maringi padang ing wengi iki..
D            G
 ilangono roso sepi..

(Chorus)
G            C
 sak tenane aku ra.. biso..
D        G
 ngapusi atiku..
Em              Am
 roso tresno sing ono njero dodo..
D        G
 ora biso sirno..

G               C
 senadyan.. mung biso ngawasi..
D       G
 adem ati iki..
Em              Am
 mugi Gusti tansah welas maringi..
D      G
 kuat ati iki..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel