-->

Safira Inema - Leda Lede

Chord Safira Inema - Leda Lede || Kunci Gitar Safira Inema - Leda Lede || Lirik Lagu Safira Inema - Leda Lede
Safira Inema - Leda Lede
Safira Inema - Leda Lede
C        G         Am
biyen kowe ngomong wes ra sudi..
 Dm               G
saiki kowe nuntut aku bali..
Em     Am         Dm
opo kowe pantes tak langgati..
G                C
aku isih wedi mbok larani..

Intro : 
C G Am..
Dm G C..
Am..Dm..G..C..

C     G         Am
atiku iki wes kadung loro..
   Dm              G
wes dadi kebacut ilang roso..
   Em     Am
tresnoku wes sudo..
    Dm
ra koyo dek jaman semono..
G                   C
atiku wes kanggo uwong liyo..

Reff :
     C     G           Am
 leda lede, lungo teko sak penake..
  Dm     G             C
 sepurane, atiku wes du nggo kowe..
 Am            Dm
  aku biyen mbok siakke..
             G
 saiki manut dalane..
             C
 aku kowe du jodone..

          C          G
ora tak getuni, ora tak tangisi
             Am           Em
lungamu neng endi, aku ora nggoleki
              F            C
wes kadung kelaran, atiku ra karuan
              Dm            G
wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang..

            C             G
wes lalekke wae, aku ora nggondheli
          Am              Em
atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni
         F                   C
salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani
         Dm                 G
ati leda lede saiki kowe pengen aku bali..

Reff :
     C     G            Am
 leda lede, lungo teko sak penake..
  Dm     G              C
 sepurane, atiku wes du nggo kowe..
 Am             Dm
  aku biyen mbok siakke..
             G
 saiki manut dalane..
             C
 aku kowe du jodone..

Musik : 
Am..
C G Am..
Dm G C..
Am..Dm..G..C..

C     G        Am
atiku iki wes kadung loro..
   Dm              G
wes dadi kebacut ilang roso..
   Em     Am
tresnoku wes sudo..
   Dm
ra koyo dek jaman semono..
G                  C
atiku wes kanggo uwong liyo..

Reff :
     C     G           Am
 leda lede, lungo teko sak penake..
  Dm     G              C
 sepurane, atiku wes du nggo kowe..
 Am             Dm
  aku biyen mbok siakke..
             G
 saiki manut dalane..
             C
 aku kowe du jodone..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel