-->

Safira Inema - Eromoko Seksine Janji

Chord Safira Inema - Eromoko Seksine Janji || Kunci Gitar Safira Inema - Eromoko Seksine Janji || Lirik Lagu Safira Inema - Eromoko Seksine Janji
Safira Inema - Eromoko Seksine Janji
Safira Inema - Eromoko Seksine Janji
(Intro) 
C Am F G
C Am F G

   C        Am
ning terminal.. eromoko..
  F          G
wonogiri kang dadi seksi
 C       Am
sliramu.. ketemu aku..
  F              G
netes eluh ngrangkul awakku..

F   G        C
 percoyo mas.. iki dudu pacoban
F    G       C
 nanging iki.. dalan katresnan
F    G      C   G/B Am
 pangestune.. aku tetep nresnani
  F     G     C
mugo wong tuomu merestui..

(Chorus)
         C
kowe ojo sumelang..
    F       G       C
aku bakal berjuang kanggo awakmu..
         Dm
bakal tak buktekne..
        F      G     C
yen aku pantes dadi konco uripmu..

        C
percoyo awakku..
      F      G     C
wong tuomu bakal gelem nompo aku..
      Dm
ning eromoko..
      F      G     C
dadi seksine janji katresnanku..

(Int.) 
C.. C..

     C      Am
ning terminal.. eromoko..
  F         G
wonogiri kang dadi seksi
 C       Am
sliramu.. ketemu aku..
  F              G
netes eluh ngrangkul awakku..

F   G        C
 percoyo mas.. iki dudu pacoban
F    G       C
 nanging iki.. dalan katresnan
F    G      C   G/B Am
 pangestune.. aku tetep nresnani..
  F     G     C
mugo wong tuomu merestui..

(Chorus)
         C
kowe ojo sumelang..
    F       G       C
aku bakal berjuang kanggo awakmu..
          Dm
bakal tak buktekne..
        F      G      C
yen aku pantes dadi konco uripmu..

        C
percoyo awakku..
     F      G      C
wong tuomu bakal gelem nompo aku..
      Dm
ning eromoko..
     F     G      C
dadi seksine janji katresnanku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel