f --> -->

Safira Inema - Dada Sayang

Chord Safira Inema - Dada Sayang || Kunci Gitar Safira Inema - Dada Sayang || Lirik Lagu Safira Inema - Dada Sayang
Safira Inema - Dada Sayang
Safira Inema - Dada Sayang
Intro : 
Am..Dm..F E Am E
Am..Dm..F E Am E

Am       Am
 rasane koyo ngene..
    G       C
yen lagi nandang kahanan
    F       G
tak kuat-kuatne ati
  G     C
nadyan loro tenan
     Dm
sing dikarepne..
   G      C
selawase sesandingan
   Dm        G     Am   E
nyatane kabeh mung dadi kenangan..

Am           Am
 yen pancen mung semene..
   G        C
tresnomu kanggo awakku
     F       G
yo wis kudu tak lilakne
  G      C
nadyan perih atiku
     Dm
ninggalke aku..
   G         C
kowe malah ro wong liyo
   Dm        Em   Am E
aku sadar wis ra ono artine..

Reff :
          Am
 yo wis dada sayang
    Dm
 dewe wis ra dadi siji
     G
 sing ati-ati nggon bebrayan
         C         Em
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Am
 yo wis dada sayang
      Dm
 lilo ora tak gondeli
  G
 amergo wis kudu sadar
      C
 dudu sopo-sopo aku iki..

      Dm
 yen wonten kurang..
     C
 ngapunten kulo..
         G
 cukup ngerti wae
  Em      Am
 setyomu mung semono..

Musik : 
Am..Dm..G..C..
F..Am..F E Am..E.. 

               Am
yen pancen mung semene
   G      C
tresnomu kanggo awakku
     F       G
yo wis kudu tak lilakne
G        C
nadyan perih atiku
    Dm
ninggalke aku..
    G        C
kowe malah ro wong liyo
   Dm        Em   Am E
aku sadar wis ra ono artine..

Reff :
          Am
 yo wis dada sayang
     Dm
 dewe wis ra dadi siji
      G
 sing ati-ati nggon bebrayan
         C         Em
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Am
 yo wis dada sayang
      Dm
 lilo ora tak gondeli
  G
 amergo wis kudu sadar
      C
 dudu sopo-sopo aku iki..

      Dm
 yen wonten kurang..
      C
 ngapunten kulo..
         G
 cukup ngerti wae
  Em      Am
 setyomu mung semono..

          Am
 yo wis dada sayang
     Dm
 dewe wis ra dadi siji
      G
 sing ati-ati nggon bebrayan
         C          Em
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Am
 yo wis dada sayang
      Dm
 lilo ora tak gondeli
  G
 amergo wis kudu sadar
      C
 dudu sopo-sopo aku iki..

      Dm
 yen wonten kurang..
      C
 ngapunten kulo..
         G
 cukup ngerti wae
  Em      Am
 setyomu mung semono..

Outro : 
E..Am..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel