-->

Rosynta Dewi - Cobo Kowe Dadi Aku

Chord Rosynta Dewi - Cobo Kowe Dadi Aku || Kunci Gitar Rosynta Dewi - Cobo Kowe Dadi Aku || Lirik Lagu Rosynta Dewi - Cobo Kowe Dadi Aku
Rosynta Dewi - Cobo Kowe Dadi Aku
Rosynta Dewi - Cobo Kowe Dadi Aku
(Intro) 
C  Em  F  G
C Em Am  F  G

C               Am
aku ngiro aku sing ditresnani
F               Dm
aku ngiro aku sing disayangi..
Em               Am
nanging saiki.. aku iki wes ngerti..
  F               G
nyatane aku mung.. diapusi..

C              Am
ora pisan pindo kowe ngomong tresno..
 F                     Dm
nanging nyatane.. aku mbok gawe loro..
  Em                 Am
tembung tresnomu.. mung abang abang lambe..
  F              G
mergo janjine seje karo nyatane..

(Chorus)
      Em          Am
cubo kowe.. sing dadi aku..
     F          G
opo kowe.. gelem diapusi..
     Em         Am
opo kowe.. ra nduwe ati..
        F          G
nganti tego.. gawe loro ati..

      Em        Am
cubo kowe.. ngerti atiku..
        F            G
mung awakmu.. sing ning atiku..
      Em           Am
tego tenan.. kowe karo aku..
      F            G
opo pancen.. iki wes nasibku..

(Int.) 
C  Em  F  G
C Em Am  F  G

C              Am
ora pisan pindo kowe ngomong tresno..
 F                     Dm
nanging nyatane.. aku mbok gawe loro..
  Em                 Am
tembung tresnomu.. mung abang abang lambe..
  F              G
mergo janjine seje karo nyatane..

(Chorus)
      Em         Am
cubo kowe.. sing dadi aku..
     F          G
opo kowe.. gelem diapusi..
     Em         Am
opo kowe.. ra nduwe ati..
        F          G
nganti tego.. gawe loro ati..

      Em        Am
cubo kowe.. ngerti atiku..
        F            G
mung awakmu.. sing ning atiku..
      Em           Am
tego tenan.. kowe karo aku..
      F            G
opo pancen.. iki wes nasibku..
     C
opo nasibku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel