-->

Ronz Asmara - Ati Opo Watu

Chord Ronz Asmara - Ati Opo Watu || Kunci Gitar Ronz Asmara - Ati Opo Watu || Lirik Lagu Ronz Asmara - Ati Opo Watu
Ronz Asmara - Ati Opo Watu
Ronz Asmara - Ati Opo Watu
Intro : 
C F Dm G..

C       G
koyo ngene rasane
   Am
tresno sing nyawiji
Dm           
digawe loro ati
 F        G
tetep tak gondeli..
Em               A
aku percoyo nadyan diapusi..
Dm
mung pengin koe mari
G
ora malah ndadi..

C        G        Am
wis 3 tahun ngadepi sabarku..
Dm
kepie wae lakumu 
F     G
aku ra nesu..
Em            A
jan jane kui ati opo watu..
      Dm
kok nganti koyo ngene
        G
leh nglarani aku..

Em          Am
sithik wae.. tulung dipikirke..
     Dm                G
yen kabeh iki tibo ning awakmu..

Reff :
          C
 aku wis nyerah.. 
           Am
 ngeboti tresnamu..
    Dm            G
 sak karepmu, sak polahmu..
  Em      Am
 cukup cukup cukup..
  Dm         G
 lungo.. soko uripku..

         C
 aku wis wegah.. 
        Am
 sabarku ora faedah..
   Dm       G
 bendino di gawe loro..
 Em   Am
 lali lali lali..
  Dm                    F
 sopo wonge sing betah yen terus..
 G   C
 dilarani..

Musik : 
C G Am..Dm F G
Em..A..Dm..Dm..C..

C       G        Am
wis 3 tahun ngadepi sabarku..
Dm           F     G
kepie wae lakumu aku ra nesu..
Em            A
jan jane kui ati opo watu..
      Dm
kok nganti koyo ngene
        G
leh nglarani aku..

Em          Am
sithik wae.. tulung dipikirke..
     Dm               G
yen kabeh iki tibo ning awakmu..

Reff :
          C
 aku wis nyerah.. 
           Am
 ngeboti tresnamu..
    Dm            G
 sak karepmu, sak polahmu..
  Em      Am
 cukup cukup cukup..
  Dm         G
 lungo.. soko uripku..

         C
 aku wis wegah.. 
        Am
 sabarku ora faedah..
   Dm       G
 bendino di gawe loro..
 Em   Am
 lali lali lali..
  Dm                   F
 sopo wonge sing betah yen terus..
 G   C G Am
 dilarani..
  Dm                    F
 sopo wonge sing betah yen terus..
 G   C
 dilarani..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel