-->

Rofa - Tresnaku Digondol Wewe

Chord Rofa - Tresnaku Digondol Wewe || Kunci Gitar Rofa - Tresnaku Digondol Wewe || Lirik Lagu Rofa - Tresnaku Digondol Wewe
Rofa - Tresnaku Digondol Wewe
Rofa - Tresnaku Digondol Wewe
(Intro) 
F G Em G/B Am
Dm G C
Dm G Em A
Dm G C

    C            Am
aku wis kirim.. wa neng nomermu
    Dm              G
ora mung pisan.. punjul seko ping pitu
      Em           A
ning sliramu.. kok ra gelem buka..
      F                G
opo meneh kok mbalesi sepisan we ora..

(Intro) 
F G C G

     C             Am
roso tresnaku.. marang sliramu
        Dm           G
senajan atimu.. babar blas ra nggagas..
  Em           A
soyo suwe.. ngebak'i atiku..
           Dm             G
mangan ngombe, kroso pait neng ilatku..

(Chorus)
          F          G
ambegan dadi sesek.. ora iso turu..
        Em               A
saben bengi bingung, klisak klisik dewe
         Dm
kelingan sliramu, aku..
          G               C  C7
khawatir sliramu yen digondol wewe..

          F          G
ambegan dadi sesek.. ora iso turu..
        Em               A
saben bengi bingung, klisak klisik dewe
         Dm
kelingan sliramu, aku..
          G              C  C7
khawatir sliramu yen digondol wewe..

(Int.) 
F G Em A
Dm G C C7

(Chorus)
          F         G
ambegan dadi sesek.. ora iso turu..
        Em              A
saben bengi bingung, klisak klisik dewe
         Dm
kelingan sliramu, aku..
          G              C  C7
khawatir sliramu yen digondol wewe..

          F          G
ambegan dadi sesek.. ora iso turu..
        Em               A
saben bengi bingung, klisak klisik dewe
         Dm
kelingan sliramu, aku..
         G
khawatir sliramu..
            C  Fm  C
yen digondol wewe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel