f --> -->

Retha Wantoro - Gawe Tatu

Chord Retha Wantoro - Gawe Tatu || Kunci Gitar Retha Wantoro - Gawe Tatu || Lirik Lagu Retha Wantoro - Gawe Tatu
Retha Wantoro - Gawe Tatu
Retha Wantoro - Gawe Tatu
Intro : 
C Em Am Em
F Dm G..
C Em Am Em
F Dm G C..

C      Em    Am
opo mergo aku.. iki wong ra nduwe
     F               G
roso tresnoku iki, mbok sepelekne..
C     Em
ning opo kowe lali 
     Am
karo sumpah lan janji
    F                 G
jaremu seneng aku bakal selawase..

  Em                   Am
nanging nyatane amung ning lambe..
      F         G
koyo angin.. ra ono wujude..

C    Em
kudune kowe ngerti
        Am
tresnoku mung kanggo kowe
       F          G
ra ono liane nganti selawase..
C      Em
ning opo kowe tego
     Am
gawe tatu njero dodo
        F           G
ngirisi atiku sing keloro loro..

  Em                Am
kowe sak iki gandeng wong liyo..
       F              G
pamer bojo anyarmu nengarepe moto..

Reff :
       Am
 banyu moto neng pipi
              Em
 ra ono sing ngelapi..
           F            G
 loro ning ati ra ono sing nambani..

      Am                 Em
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
         F             G
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 
     C
 pilihanmu..

Musik : 
C Em Am Em
F Dm G..
C Em Am Em
F Dm G C..

C    Em
kudune kowe ngerti
       Am
tresnaku mung kanggo kowe
       F         G
ra ono liane nganti selawase..
C     Em
ning opo kowe tego
     Am
gawe tatu njero dodo
        F           G
ngirisi atiku sing keloro loro..

  Em               Am
kowe sak iki gandeng wong liyo..
      F                G
pamer bojo anyarmu nengarepe moto..

Reff :
       Am
 banyu moto neng pipi
              Em
 ra ono sing ngelapi..
           F            G
 loro ning ati ra ono sing nambani..

      Am                 Em
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
         F             G
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 

       Am
 banyu moto neng pipi
              Em
 ra ono sing ngelapi..
           F            G
 loro ning ati ra ono sing nambani..

      Am                  Em
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
         F             G
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 
     C
 pilihanmu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel