-->

Rendy Phurrba - Sing Di Rindu Wis Due Bojo

Chord Rendy Phurrba - Sing Di Rindu Wis Due Bojo || Kunci Gitar Rendy Phurrba - Sing Di Rindu Wis Due Bojo || Lirik Lagu Rendy Phurrba - Sing Di Rindu Wis Due Bojo
Rendy Phurrba - Sing Di Rindu Wis Due Bojo
Rendy Phurrba - Sing Di Rindu Wis Due Bojo
(Intro) 
C  Am  F G  C..

      C
iso ngendang ora iso nyuling
     Am
iso nyawang ra iso nyanding
        F        C
nandur jambu tukule mlinjo
         Dm       G
sing di rindu wis due bojo..

          C
nyangking ember ngiwo nengen
        Am
lungguh jejer tak nggo tombo kangen
     F         C
tuku lombok kurang duite
        Dm       C
jarene simbok durung jodone..

     C              Dm
rasane loro ati nyawang kowe wis rabi
     Em
kadung tresno.. ora biso nduweni
 F          C
kowe tak sayang sayang..
Dm
aku ra keduman..

(Chorus)
       Dm
nandur pari dipageri boto
         Em
kadung tak pacari di rabi wong liyo
    F     G    C
loro atiku.. rasane loro..

        Dm
godong klopo godonge pari
       Em
nganti tuwo aku ra bakal lali
     F     G     C
hanya dirimu.. yang ku sayangi..

(Intro) 
C  Am  F G  C..

      C
iso ngendang ora iso nyuling
     Am
iso nyawang ra iso nyanding
        F       C
nandur jambu tukule mlinjo
         Dm       G
sing di rindu wis due bojo..

          C
nyangking ember ngiwo nengen
        Am
lungguh jejer tak nggo tombo kangen
      F        C
tuku lombok kurang duite
        Dm      C
jarene simbok durung jodone..

     C             Dm
rasane loro ati nyawang kowe wis rabi
     Em
kadung tresno.. ora biso nduweni
 F          C
kowe tak sayang sayang..
Dm
aku ra keduman..

(Chorus)
       Dm
nandur pari dipageri boto
         Em
kadung tak pacari di rabi wong liyo
    F     G    C
loro atiku.. rasane loro..

        Dm
godong klopo godonge pari
       Em
nganti tuwo aku ra bakal lali
     F      G     C
hanya dirimu.. yang ku sayangi..

       Dm
nandur pari dipageri boto
         Em
kadung tak pacari di rabi wong liyo
    F     G    C
loro atiku.. rasane loro..

        Dm
godong klopo godonge pari
       Em
nganti tuwo aku ra bakal lali
     F      G     C
hanya dirimu.. yang ku sayangi..
     F      G     C
hanya dirimu.. yang ku sayangi..

(Outro) 
C  Am  F G  C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel