-->

Relawan Asmara - Tresno Tenan

Chord Relawan Asmara - Tresno Tenan || Kunci Gitar Relawan Asmara - Tresno Tenan || Lirik Lagu Relawan Asmara - Tresno Tenan
Relawan Asmara - Tresno Tenan
Relawan Asmara - Tresno Tenan
Intro : 
Dm G Em Am
Dm G C G

    C
perjuanganku..
               F
ora ndelok awan wengi..
         -C/E  Dm  
yo mung kanggo sliramu..
G                C G
 sing bakale tak enteni..

 C
katresnanku..
                 F
bondo dunyo tanpo wangen..
         -C/E  Dm
kanggo mbuktekke atiku..
G                   C
 sing tresno marang sliramu..

Em             Am
udan.. bledeg tak adepi..
 Em            Am
tangis..ku wis ora mili..
        Dm
nanging opo bukti
     G         C
koe malah.. ngeliyo ati..

Reff :
        F
 tresno tenan atiku..
 G                 Em
  kangen tenanan marang sliramu..
 A           Dm
  opo ra ngerti karepku..
 G             C  Gm
  opo ra ngerteni atiku..

  C        F
 yowis tak sabari saiki..
 G            Em
  remuk rosone ati iki..
 A            Dm    
  kabeh wis tak turuti..
 G            C
  ojo nyengsarake ati..

Musik : 
Am F G C
Am F G C..

Em             Am
udan.. bledeg tak adepi..
 Em            Am
tangis..ku wis ora mili..
       Dm
nanging opo bukti
     G          C
koe malah.. ngeliyo ati..

Reff :
        F
 tresno tenan atiku..
 G                  Em
  kangen tenanan marang sliramu..
 A           Dm
  opo ra ngerti karepku..
 G              C Gm
  opo ra ngerteni atiku..

  C        F
 yowis tak sabari saiki..
 G            Em
  remuk rosone ati iki..
 A            Dm    
  kabeh wis tak turuti..
 G             C
  ojo nyengsarake ati..
     Dm
 wis cukup..
 G          C
  ora usah dibaleni..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel