-->

Ratna Antika - Mbelgedes

Chord Ratna Antika - Mbelgedes || Kunci Gitar Ratna Antika - Mbelgedes || Lirik Lagu Ratna Antika - Mbelgedes
Ratna Antika - Mbelgedes
Ratna Antika - Mbelgedes
Intro : 
Am  Dm  Am
Am  Dm  Am
G  Am  G  Am..

Am
 pingine HP nokia
                 Dm
ternyata kok malah oppo
              F
tak pikir kowe setia
       G      Am
jebule mung koyo ngono..

Am
 ibarate sego tiwul
                  Dm
dipangan ra nggawe sayur
                F
luwih becik aku mundur
       G    Am
dari pada atiku ajur..

G             F
 janjimu koyo ning FB
            Dm
ra podo karo atine
                 Am
mbelgedes ra ono nyatane..

G            F
 cintamu mung imitasi
                    Dm
gampang luntur koyo klambi
             Am
marakne ngeloro ati..

Reff :
 Am
 wis cukup sakmene
 Am
 wis aku ra kere
 Dm  G       Am
 urip bareng karo kowe..

 Am
 wis cukup sakmene
 Am
 wis tak tinggal wae
 Dm    G    Am
 ngopi ben adem atine..

        Dm
 dari pada mikir pacar mikir bojo
                      Am
 sing tak cinta eh ternyata sontoloyo
         Dm
 ora ngerti yen dicinta yen disayang
               E
 eh kok malah kowe mengecewakan..

Musik : 
Am  Am  Dm  Am
G  Am  G  Am..

Am
 ibarate sego tiwul
                 Dm
dipangan ra nggawe sayur
                F
luwih becik aku mundur
       G    Am
dari pada atiku ajur..

G            F
 janjimu koyo ning FB
            Dm
ra podo karo atine
                 Am
mbelgedes ra ono nyatane..

G           F
 cintamu mung imitasi
                   Dm
gampang luntur koyo klambi
             Am
marakne ngeloro ati..

Reff :
 Am
 wis cukup sakmene
 Am
 wis aku ra kere
 Dm  G       Am
 urip bareng karo kowe..

 Am
 wis cukup sakmene
 Am
 wis tak tinggal wae
 Dm    G    Am
 ngopi ben adem atine..

        Dm
 dari pada mikir pacar mikir bojo
                       Am
 sing tak cinta eh ternyata sontoloyo
         Dm
 ora ngerti yen dicinta yen disayang
              E
 eh kok malah kowe mengecewakan..

Outro : 
Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel