-->

Ratna Antika - Kahanan Urep

Chord Ratna Antika - Kahanan Urep || Kunci Gitar Ratna Antika - Kahanan Urep || Lirik Lagu Ratna Antika - Kahanan Urep
Ratna Antika - Kahanan Urep
Ratna Antika - Kahanan Urep
Intro : 
C G Am Em
F C Dm G..

    C      F
sengojo aku ngedoh
      C
soko sliramu..
F     Em    Dm
amergo sadar sopo aku..
F          Dm
mung wong kere sing
    Em
ora duwe bondo dunyo..
     F         G
ra pantes nyanding kowe
        C
sing sempurno..

C        F
nanging sakjane
          C
aku ya nduwe ati..
 F      Em
gede tulus suci
              Dm
ra bakal ngeliyo tresno..
F      Dm
tapi sopo sing bakal
  Em
percoyo marang aku..
F        G     C  E
amung di encepi.. iku mesti..

Reff :
 Am
 duh Gusti..
    Em
 menopo kahanan iki..
      F
 kang kulo songgo..
 G         C -G
 awan kelawan wengi..

  Am
 suwun kulo..
       Em
 Panjenengan paringi kiat..
     F      D    G
 ngadepi cobaan uripku iki..

 F  G
 mugi mawon..
     C -G   Am
 jodohne kulo mangke..
  Dm       G
 saget damel konco
          C C7
 urip saklawase..

 F  G
 mugi mawon..
     C  G   Am
 jodohne kulo mangke..
  Dm      G   C
 saget nerimo opo anane..

Musik : 
C G Am G
F C Dm G
C G Am G
F C Dm G..

C        F
nanging sakjane..
         C
aku ya nduwe ati..
 F      Em
gede tulus suci
              Dm
ra bakal ngeliyo tresno..
F     Dm
tapi sopo sing
       Em
bakal percoyo marang aku..
F        G     C  E
amung di encepi.. iku mesti..

Reff :
 Am
 duh Gusti..
    Em
 menopo kahanan iki..
      F
 kang kulo songgo..
 G         C
 awan kelawan wengi..

  Am
 suwun kulo..
       Em
 Panjenengan paringi kiat..
     F      D    G
 ngadepi cobaan uripku iki..

 F  G
 mugi mawon..
     C      Am
 jodohne kulo mangke..
  Dm       G
 saget damel konco
         C C7
 urip saklawase..

 F  G
 mugi mawon..
     C       Am
 jodohne kulo mangke..
  Dm      G    C
 saget nerimo opo anane..
  F        G    C
 saget nerimo opo anane..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel