-->

Ratna Antika - Aku Cinta Aku Sayang

Chord Ratna Antika - Aku Cinta Aku Sayang || Kunci Gitar Ratna Antika - Aku Cinta Aku Sayang || Lirik Lagu Ratna Antika - Aku Cinta Aku Sayang
Ratna Antika - Aku Cinta Aku Sayang
Ratna Antika - Aku Cinta Aku Sayang
Intro : 
C G Am G
F C/E Dm G..

     C       G
seng gawe bingung atiku
    Am       Em
saben isuk tangi turu
 F          C
aku gur kelingan kowe
   Dm         G
aku gur kepikiran kowe..

      C      G
sek tas anggenku ketemu
      Am        Em
nanging nyatane aku rindu
  F           C
opo pancen aku ndue roso
   Dm        G
yene aku karo kowe tresno..

   F       G       Am
awan bengi kowe teko neng ngimpi..
   F               G
aku rasane nganti kesikso ati..

Reff :
      C       G
 aku cinta.. aku sayang..
   Am       G
 ketemune gur sepisan
     F       C
 gur lirak lirik moto
   Dm        G
 aku ning kowe tresno..

      C      G
 aku cinta.. aku sayang..
    Am      G
 aku ning kowe kedanan
        F      C/E
 seng tak jaluk kowe rumongso
     Dm     G        C
 yene aku neng kowe pancen tresno..

Musik : 
C Em Am G
F C/E Dm G
C Em Am G
F C/E Dm G C..

      C      G
sek tas anggenku ketemu
      Am       Em
nanging nyatane aku rindu
  F          C
opo pancen aku ndue roso
   Dm        G
yene aku karo kowe tresno..

   F      G        Am
awan bengi kowe teko neng ngimpi..
   F                G
aku rasane nganti kesikso ati..

Reff :
      C       G
 aku cinta.. aku sayang..
    Am      G
 ketemune gur sepisan
     F       C/E
 gur lirak lirik moto
   Dm        G
 aku ning kowe tresno..

      C       G
 aku cinta.. aku sayang..
    Am      G
 aku ning kowe kedanan
        F       C/E
 seng tak jaluk kowe rumongso
    Dm      G        C
 yene aku neng kowe pancen tresno..

      C       Em
 aku cinta.. aku sayang..
    Am      G
 ketemune gur sepisan
     F       C/E
 gur lirak lirik moto
    Dm       G
 aku ning kowe tresno..

      C       Em
 aku cinta.. aku sayang..
    Am      G
 aku ning kowe kedanan
        F       C/E
 seng tak jaluk kowe rumongso
     Dm     G      C
 yene aku neng kowe pancen tresno..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel