-->

Rani Run - Mantan Ngajak Balikan

Chord Rani Run - Mantan Ngajak Balikan || Kunci Gitar Rani Run - Mantan Ngajak Balikan || Lirik Lagu Rani Run - Mantan Ngajak Balikan
Rani Run - Mantan Ngajak Balikan
Rani Run - Mantan Ngajak Balikan
Intro : 
C
F G C G Am
Dm G..

C    G     Am G
maneh anu salahna..
     Dm        A         G
tapi naha maneh anu justru ngambekna..
C    G     Am
maneh anu nembakna..
    Dm            C      G
tapi justru maneh anu menta putusna..

F     G
tapi ayeuna..
        Em     Am
maneh nu ngajak balikan..
      Dm               G
dengan alasan maneh nyaah pisan..

Reff :
         F
 naon maksudna..
             G
 maneh datang deui..
           Em
 urang nu ayeuna..
              Am
 geus mulai bisa seuri..
            Dm
 nyeri nu baheula..
             G
 nu ku urang karasa..
              C
 leungit saeutik deui..

            F
 meningmah ayeuna..
            G
 maneh ngaca diri..
         Em
 moal aya karma..
                 Am
 mun euweuh nu dinyenyeri..
           Dm
 gering nu ayeuna..
             G
 nu ku maneh karasa..
             C
 eta babales ti Gusti..

Musik : 
F G Em  Am
Dm G C G

C      G          Am
maneh selalu ngumbar-ngumbar..
      Dm      A      G
saat maneh boga kabogoh nu anyar..
C    G      Am
maneh jiga nu mamanas..
      Dm        A        G
saat hate urang anu puguh keur dadas..

Reff :
         F
 naon maksudna..
            G
 maneh datang deui..
          Em
 urang nu ayeuna..
              Am
 geus mulai bisa seuri..
           Dm
 nyeri nu baheula..
             G
 nu ku urang karasa..
               C        A
 leungit saeutik deui.. huwo ooo..

            F
 meningmah ayeuna..
            G
 maneh ngaca diri..
          Em
 moal aya karma..
                 Am
 mun euweuh nu dinyenyeri..
            Dm
 gering nu ayeuna..
             G
 nu ku maneh karasa..
             C
 eta babales ti Gusti..

           Dm
 gering nu ayeuna..
             G
 nu ku maneh karasa..
             F
 eta babales ti Gusti..

Outro : 
F G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel