-->

Ragil Kuning - Tresno Ora Kudu Duweni

Chord Ragil Kuning - Tresno Ora Kudu Duweni || Kunci Gitar Ragil Kuning - Tresno Ora Kudu Duweni || Lirik Lagu Ragil Kuning - Tresno Ora Kudu Duweni
Ragil Kuning - Tresno Ora Kudu Duweni
Ragil Kuning - Tresno Ora Kudu Duweni
(Intro) 
C F G C
Am Dm G

   C            Em
janjine saiki wes tinggal janji..
      Dm            G
tego tenan kowe wes mblenjani..
  Em           Am
Gusti.. paring kulo kuat ati..
     Dm
kasunyatan iki..
     G           C
aku kowe.. wes ra dadi siji..

  C    Em        Dm
sedoyo.. coro.. wes tak lakoni
              G
ben awak dewe dadi siji..
 Em             Am
tapi.. opo mungkin aku seng salah..
      Dm   G          C
lilo ikhlas.. aku.. tak seng ngalah..

      Dm
mung iso memandang..
G     C
 seko kadohan..
Dm    G
aku.. wes kadung
    C
berjuang dinggo bebrayan
   Dm      G
nyatane.. kowe saiki
           C
lungo tanpo pamitan..

(Chorus)
           F
jujur ora gampang..
            G
nglalekke panjenengan
             C
butuh wektu ra sedelo
         Am
tetep kudu tak cobo
              Dm
senajan neng ati loro..
             G
sembah sujud ku neng Gusti
              C
mugi sliramu bahagia tekane pati..

(Int.) 
F G

        C
jujur ora gampang..
Am         Dm   G C
 nglalekke panjenengan..

  C            Em
janji.. saiki wes tinggal janji..
      Dm              G
tego tenan.. kowe wes mblenjani..
  Em            Am
Gusti.. paring kulo kuat ati..
     Dm
kasunyatan iki..
     G          C
aku kowe.. wes ra dadi siji..

      Dm
mung iso memandang..
G     C
 seko kadohan..
Dm   G
aku.. wes kadung
    C
berjuang dinggo bebrayan
   Dm      G
nyatane.. kowe saiki
           C
lungo tanpo pamitan..

(Chorus)
          F
jujur ora gampang..
            G
nglalekke panjenengan
             C
butuh wektu ra sedelo
        Am
tetep kudu tak cobo
              Dm
senajan neng ati loro..
              G
sembah sujud ku neng Gusti
              C
mugi sliramu bahagia.. tekane pati..

  C     F
jujur ora gampang..
            G
nglalekke panjenengan
              C
mungkin iki wes nasibku
                Am
ikhlas pisah karo sliramu
          Dm
iki wes kersane Gusti
         G
amergo tresno kuwi
          C
ora kudu duweni..

       Dm
mung iso memandang..
     Em
seko kadohan..
   F        G
amergo.. tresno kuwi..
         G# A# C
ora kudu duweni..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel