-->

Putri Varenza - Sebatas Tau Nduwe

Chord Putri Varenza - Sebatas Tau Nduwe || Kunci Gitar Putri Varenza - Sebatas Tau Nduwe || Lirik Lagu Putri Varenza - Sebatas Tau Nduwe
Putri Varenza - Sebatas Tau Nduwe
Putri Varenza - Sebatas Tau Nduwe
(Intro) 
F G Em Am Dm  G

    C        G/B
jero ati ku mung siji
       Am        G
jenengmu sing tak anti-anti
      F      G
nanging tresnoku iki
        C
malah mbok tatoni..

   F      G
aku sing mesti ono..
       Em     Am
naliko kowe netes moto..
   Dm
aku sing mesti ono
   G
naliko kowe butuh konco..

     C       G/B
jo dikenang masa lalu
      Am     G
kabeh iku wes pilihanmu
      F
mbuwang gematiku
G       C
kowe ninggalke aku..

 F      G
saiki kowe gelo..
    Em       Am
kae mung nggawe sengsoro
  Dm
saiki kowe teko
      G
ngajak balen sambung roso..

(Chorus)
   F    G   Em
aku raiso.. aku raiso..
        A     Dm
mbok kiro aku ra nelongso..
     G      C
nalikane kowe gandeng wong liyo..

    F     G     E     Am
aku raiso wisbeno wae aku wes trimo
 Dm
rasah digetuni
       F    G     C  F G
raperlu mbaleni dalane cerito..

       C     Em
cukup ngene karo kowe..
       Am    Em
sbatas uwes tau nduwe
         F     G       C
mbok kuwat-kuwatke wae anggonmu lakune..

 F     G
saiki kowe gelo..
    Em       Am
kae mung nggawe sengsoro
 Dm
saiki kowe teko
     G
ngajak balen sambung roso..

(Int.) 
F G Em Am Dm G C
F G E Am Dm  G..

(Chorus)
    F    G   Em
aku raiso.. aku raiso..
        A     Dm
mbok kiro aku ra nelongso..
    G       C
nalikane kowe gandeng wong liyo..

    F     G     E       Am
aku raiso wisbeno wae aku wes trimo
 Dm
rasah digetuni
        F     G     C
raperlu mbaleni dalane cerito..

(Outro) 
F G E Am Dm G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel