-->

Putri Kristya - Mampir Nyidro

Chord Putri Kristya - Mampir Nyidro || Kunci Gitar Putri Kristya - Mampir Nyidro || Lirik Lagu Putri Kristya - Mampir Nyidro
Putri Kristya - Mampir Nyidro
Putri Kristya - Mampir Nyidro
Intro : 
G Am D G
Em Am D G

     G    Em   Bm
sakjan-jane ati iki ora lilo..
     G      Em         Bm
ora ngiro tresnaku mung mbok gawe dolanan
   Am                     D
opo sing mbok janjekke mbok terak dewe..
        Am    C   D     G
dadi lan cidrane tatu jeroning ndodo..

       G         Em   Bm
mbiyen weling mung aku siji sijine..
       G         Em
nanging opo sing mbok suguhke
   Bm
nyesekne ndodo..
      Am
cen neng ndunyo
                 D
menungso mung mampir ngombe..
      Am      C    D  G
nanging kowe tekamu mung mampir nyidro..

Reff :
  C              Dm
 saiki wayahe kudu iso nglalekne
  G            
 kabeh kenangan sing wis mbok
  C
 persembahke..
  Am
 kabeh wis tak kekne
            Dm
 ra nganggo perhitungan..
   F                 G
 nganti amoh ku mbok nggo mainan..
 
    C                    Dm
 cen pinter lehmu ngerek ngumbulke ati..
    G                 C
 kok ampuh eramen kowe tego ngapusi..
   Am                Dm
 mungkin kowe pancen ora nduwe ati..
   F            G
 saktenane tekamu ndek wingi..
            C
 mung  mampir nyidro..

Musik : 
G Am D G
Em Am D G

       G        Em   Bm
mbiyen weling mung aku siji sijine..
       G         Em
nanging opo sing mbok suguhke
  Bm
nyesekne ndodo..
       Am
cen neng ndunyo
                  D
menungso mung mampir ngombe..
      Am       C    D  G
nanging kowe tekamu mung mampir nyidro..

Reff :
  C              Dm
 saiki wayahe kudu iso nglalekne
  G            
 kabeh kenangan sing wis mbok
   C
 persembahke..
  Am
 kabeh wis tak kekne
            Dm
 ra nganggo perhitungan..
   F                 G
 nganti amoh ku mbok nggo mainan..
 
    C                    Dm
 cen pinter lehmu ngerek ngumbulke ati..
    G                 C
 kok ampuh eramen kowe tego ngapusi..
    Am               Dm
 mungkin kowe pancen ora nduwe ati..
   F             G
 saktenane tekamu ndek wingi..
            C
 mung  mampir nyidro..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel