-->

Opan Tawek - Bendungan Cibaliung

Chord Opan Tawek - Bendungan Cibaliung || Kunci Gitar Opan Tawek - Bendungan Cibaliung || Lirik Lagu Opan Tawek - Bendungan Cibaliung
Opan Tawek - Bendungan Cibaliung
Opan Tawek - Bendungan Cibaliung
Intro : 
Am Am F Am
Am Am F Am
Am F Am..F..Am..
Am F Am..F..Am..

         Am    F    Am
datang mangsa.. nu di jangjian..
     E      F   E
rek ulin jeung babaturan..
       E        F
ka bendungan panguseupan..
      Bb
mawa jeujer jeung eupan 
C      Am
 sewang-sewangan..

Int. 
F..Am..F E Am..

      Am   F     Am
belah kidul.. kota pandeglang..
     E   F   E
aya tempat pangulinan..
       E       F
tempat nu ngeplak caina..
    Bb        C    Am
bendungan cibaliung katelahna..

  Dm
warga banten sabilulungan
       F          Am
ngawujudkeun.. pangwangunan..
 Dm
alam subur jeung pertanian
        E   F    Am
digarap pikeun kawalatraan..

Reff :
  E  Am    F      Am
 rarakitan bari garogonjakan
         Am  F       Am
 mancing lauk pikeun babacakan..
      F               Am
 tak didinya tempat pangjugjugan..
          F             Am E
 ti jalma leutik reujeung juragan..

         Am  F     Am
 di sisi bendungan cibaliung
        Am  F      Am
 murak liwet sakabeh ngariung..
         F            Am
 ngan kiwari teh eukeur nguyung..
           F   Bb      Am
 hayang di rawat ku para papayung..

Musik : 
E..E..Dm..Am 
E..E..F..Am..
Dm..Dm..Am..Am..
F..E Am..

         Am    F    Am
datang mangsa.. nu di jangjian..
     E       F  E
rek ulin jeung babaturan..
       E        F
ka bendungan panguseupan..
      Bb
mawa jeujer jeung eupan 
C      Am
 sewang-sewangan..

Int. 
F..Am..F..Am..

      Am   F     Am
belah kidul.. kota pandeglang..
     E   F   E
aya tempat pangulinan..
      E        F
tempat nu ngeplak caina..
    Bb        C   Am
bendungan cibaliung katelahna..

  Dm
warga banten sabilulungan
       F          Am
ngawujudkeun.. pangwangunan..
 Dm
alam subur jeung pertanian
        E   F    Am
digarap pikeun kawalatraan..

Reff :
 E   Am   F       Am
 rarakitan bari garogonjakan..
         Am  F      Am
 mancing lauk pikeun babacakan..
      F               Am
 tak didinya tempat pangjugjugan..
          F   Bb      Am  E
 ti jalma leutik reujeung juragan..

         Am  F     Am
 di sisi bendungan cibaliung..
         Am  F      Am
 murak liwet sakabeh ngariung..
         F           Am
 ngan kiwari teh eukeur nguyung..
           F   Bb     Am
 hayang di rawat ku para papayung..

 E   Am   F       Am
 rarakitan bari garogonjakan..
         Am  F      Am
 mancing lauk pikeun babacakan..
      F                Am
 tak didinya tempat pangjugjugan..
          F   Bb      Am  E
 ti jalma leutik reujeung juragan..

         Am  F     Am
 di sisi bendungan cibaliung..
        Am  F      Am
 murak liwet sakabeh ngariung..
        F           Am
 ngan kiwari teh eukeur nguyung..
           F  Bb      Am
 hayang di rawat ku para papayung..
         F            Am
 ngan kiwari teh eukeur nguyung..
         F              Am
 hayang di rawat.. ku para papayung..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel