-->

Nina - Curug Cikaso

Chord Nina - Curug Cikaso || Kunci Gitar Nina - Curug Cikaso || Lirik Lagu Nina - Curug Cikaso
Nina - Curug Cikaso
Nina - Curug Cikaso
Intro : 
Em C Em  C  Em..
D  Am  Em..
Am  C  Em..
C  F  Em..
         
C Em
harita..
    C               Em
basa nganjang ka tempat eta..
    D       Am        Em
hiji tempat wisata nu endah pisan..
    Am
tempat ulin..
     C             Em
pamuruan mojang jeung lajang..
      C        F      Em
hiji curug..nu aya di pajampangan..

C    Em
nya didinya..
      C            Em
kuring amprok jeung manehna..
        D      Am       Em
neuteup imut mere sinyal geter cinta..
      Am     C         Em
terus kuring balaka nulis rumpaka..
         C       F   G   Em   
keur manehna.. ngabudalkeun eusi rasa..

       C
hiji waktu amnehna ngajak patepang..
        Am    C  Em
tepang deui di tempat eta..
    C
manehna balaka narima rasa..
       Am    C    Em
rasa cinta nu aya dina rumpaka..

Reff :
 D     Em
 curug cikaso..
     Am         Em
 ngawitan urang patepang..
 D    Em
 curug cikaso..
       C         Em
 janten saksi cinta urang..
 D     Em
 curug cikaso..
    Am       Em
 pamageuh rasa duaan..
 D    Em
 curug cikaso..
    C         Em
 pamatri cinta munggaran..

 C    Em
 curug cikaso..
        C         Em
 urang silih patembal rasa..
 C    Em
 curug cikaso..
       C           Em
 nyadidinya paheutna cinta..

Musik : 
Am..Em..Am..C  B..
C..Em..C  F G Em..

C   Em
nya didinya..
      C            Em
kuring amprok jeung manehna..
        D      Am      Em
neuteup imut mere sinyal geter cinta..
      Am     C         Em
terus kuring balaka nulis rumpaka..
         C      F          Em   
keur manehna.. ngabudalkeun eusi rasa..

       C
hiji waktu amnehna ngajak patepang..
        Am    C  Em
tepang deui di tempat eta..
    C
manehna balaka narima rasa..
       F     G    Em
rasa cinta nu aya dina rumpaka..

Reff :
 D     Em
 curug cikaso..
     Am        Em
 ngawitan urang patepang..
 D     Em
 curug cikaso..
       C        Em
 janten saksi cinta urang..
 D     Em
 curug cikaso..
    Am       Em
 pamageuh rasa duaan..
 D     Em
 curug cikaso..
    C         Em
 pamatri cinta munggaran..

 C     Em
 curug cikaso..
       C          Em
 urang silih patembal rasa..
 C     Em
 curug cikaso..
       C      F   Em
 nyadidinya paheutna cinta..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel