-->

Ngapurane Aku - Ader Negro ft. Anggun Pramudita

Chord Ngapurane Aku - Ader Negro ft. Anggun Pramudita || Kunci Gitar Ngapurane Aku - Ader Negro ft. Anggun Pramudita || Lirik Lagu Ngapurane Aku - Ader Negro ft. Anggun Pramudita
Ngapurane Aku - Ader Negro ft. Anggun Pramudita
Ngapurane Aku - Ader Negro ft. Anggun Pramudita
Intro : 
Am Dm Em Am F E..

Am
wis cukup semene
 G
angen kekarepanku
F         E
ngarepke.. sliramu..
Dm
nalikane semono
Am
kowe tau ngucap
     F
ngucap setyo
    G      Am E
setyo kang sulistyo..

Am
trenyuh ati iki
  G
tumetes eluh ning pipi
 F
eling rikolo semono
  E
janjimu ora ngeliyo..
Dm
aku nganti ora
   Am
nyongko lan ra ngiro
    F      G     Am
yen saiki kowe duweke wong liyo..

Int. 
Am G Dm Am
Dm Am F E Am..

Reff :
 G              C
 aduh kangmas ngapuranen aku..
       Dm       E      Am
 wis ngliyakke setyo sing tak ucapke..
 G            C
 kasunyatane iki dadi pepestiku
      E              Am   E
 mugo kangmas enggal entuk gantiku..

Am
trenyuh ati iki
  G
tumetes eluh ning pipi
 F
ileng rikolo semono
   E
janjimu ora ngeliyo..
Dm
aku nganti ora
   Am
nyongko lan ra ngiro
    F       G     Am
yen saiki kowe duweke wong liyo..

Int. 
Am G Dm Am
Dm Am F E Am..

Reff :
 G              C
 aduh kangmas ngapuranen aku..
       Dm       E      Am
 wis ngliyakke setyo sing tak ucapke..
 G           C
 kasunyatane iki dadi pepestiku
      E              Am   E
 mugo kangmas enggal entuk gantiku..

 G              C
 aduh kangmas ngapuranen aku..
       Dm       E      Am
 wis ngliyakke setyo sing tak ucapke..
 G            C
 kasunyatane iki dadi pepestiku
      E             Am    E
 mugo kangmas enggal entuk gantiku..
      E               Am
 mugo kangmas enggal entuk.. gantiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel